Αποστόλης Λαϊάκης

Σεν Γκάλεν για κατάκτηση κυπέλλου

Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 - 08:10

Η Σεν Γκάλεν είναι δικαιολογημένα φαβορί κόντρα στην Λουγκάνο για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελβετίας. Άσος από ημίχρονο και η ανεβασμένη Γιέονμπουκ στην Νότια Κορέα.

Σεν Γκάλεν για κατάκτηση κυπέλλου

Στον τελικό του κυπέλλου Ελβετίας, κοντράρεται η Σεν Γκάλεν με την Λουγκάνο για το τρόπαιο αλλά παράλληλα και ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Το ματς γίνεται στο ουδέτερο της Βέρνης και πρόκειται για μονό ματς με παράταση και πέναλτι. Η Σεν Γκάλεν είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ελβετίας μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος μετά την χειμερινή διακοπή, με μεγάλη βελτίωση σε άμυνα και επίθεση. Η Λουγκάνο είναι περισσότερο ομάδα-έδρας ενώ αντιμετωπίζει σοβαρά θέματα όταν δέχεται πίεση. Ο άσος σε αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό, αξίζει το ρίσκο.

Στο πρωτάθλημα της Νοτίου Κορέας, η Γιέονμπουκ υποδέχεται την Γκανγκβόν. Οι γηπεδούχοι έχουν ανεβάσει στροφές και θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί μήπως και καλύψουν γρήγορα την διαφορά από την κορυφή, με στόχο την υπεράσπιση του τίτλου. Η Γκανγκβόν είναι ομάδα με περιορισμένες δυνατότητες και δύσκολα θα αντισταθεί στην πίεση της Γιεονμπούκ. Ρίσκο για νίκη των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο.

Γιέονμπουκ-Γκανγκβόν 1/1 (2.50)

Σεν Γκάλεν-Λουγκάνο 1 (2.18)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr