Αποστόλης Λαϊάκης

Με τέρματα από την Πρέμιερ Λιγκ

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 08:10

Η εμβόλιμη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι αυτή που απασχολεί την στήλη μεσοβδόμαδα, με δυο επιλογές που βασίζονται στα… τέρματα.

Με τέρματα από την Πρέμιερ Λιγκ

Για την Πέμπτη αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ, η Φούλαμ υποδέχεται στο «κρέιβεν Κότατζ» την Μπράιτον. Οι γηπεδούχοι βγάζουν μεγάλη μαχητικότητα στα παιχνίδια τους και ειδικά εντός έχουν αποδείξει πολλές φορές ότι μεταμορφώνονται προς το καλύτερο και έχουν το εύκολο γκολ. Η Μπράιτον έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, παραμένει αήττητη στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και με σούπερ ψυχολογία θέλει να συνεχίσει έτσι. Θα βρει τρόπο να σκοράρει η Μπράιτον αλλά δεδομένα θα δεχτεί και πίεση, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεκινάει από την ισοπαλία με γκολ, οπότε βασική επιλογή το αμφίσκορο.

Επίσης για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου (κατά πολλούς), η Λιντς φιλοξενεί την Εβερτον. Δεν αλλάζει η Λιντς το επιθετικό στυλ ποδοσφαίρου που έχει και με την δύναμη της έδρας ψάχνει την άμεση επιστροφή στις νίκες. Η Εβερτον δεν έχει καταφέρει σε κανένα παιχνίδι ως τώρα στο πρωτάθλημα να κρατήσει το μηδέν πίσω αλλά τουλάχιστον δημιουργεί φάσεις και συνήθως σκοράρει. Το over είναι μια συνετή επιλογή για επιβεβαίωση.

Φούλαμ-Μπράιτον Goal (1.71)

Λιντς-Εβερτον Over (1.75)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr