Αποστόλης Λαϊάκης

Με Λιλ και Λάτσιο!

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2022 - 08:10

Αρκετά καλά δείγματα έχουν αφήσει Λιλ και Λάτσιο στο ξεκίνημα της σεζόν και μπορούν να συνεχίζουν νικηφόρα κόντρα σε Νις και Σαμπντόρια, αντίστοιχα.

Με Λιλ και Λάτσιο!

Για το Σαμπιονά της Γαλλίας που έχει αγωνιστική δράση μέσα στην εβδομάδα, θα κρατήσουμε τον άσο της Λιλ κόντρα στην Νις. Σε καλή κατάσταση η Λιλ αφού με εξαίρεση την βαριά ήττα από την Παρί Σ.Ζ., στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια είναι αήττητη, με καλές εμφανίσεις, όπου το δυνατό χαρτί είναι η εύκολη δημιουργία φάσεων και το σκοράρισμα. Η Νις απογοητεύει στο ξεκίνημα, παραμένει χωρίς τρίποντο και υπάρχει ήδη μεγάλη γκρίνια για την εικόνα της, παρότι είχε βγει ενισχυμένη στο μεταγραφικό παζάρι.

Για το καμπιονάτο στην Ιταλία, η Λάτσιο έχει εκτός έδρας αποστολή στην Σαμπντόρια. Οι «Λατσιάλι» είναι με την ψυχολογία στα ύψη μετά την σπουδαία νίκη με 3-1 επί της Ιντερ, είναι αήττητοι στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και δείχνουν φέτος ότι μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω (για 4αδα τουλάχιστον και θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου). Η Σαμπντόρια δύσκολα και φέτος θα ξεφύγει από την μετριότητα, με τεράστιο θέμα στο εύκολο γκολ, οπότε ο στόχος είναι η παραμονή. Δίκαιος ο φαβοριτισμός στο διπλό.

Λιλ-Νις 1 (1.98)

Σαμπντόρια-Λάτσιο 2 (1.88)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr