Αποστόλης Λαϊάκης

Δυάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2022 - 08:10

Πρεμιέρα στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, το Τσάμπιονς Λιγκ και Ντόρτμουντ, Παρί Σ.Ζ έχουν τον πρώτο λόγο για να ξεκινήσουν με το δεξί κόντρα σε Κοπεγχάγη και Γιουβέντους.

Δυάδα από το Τσάμπιονς Λιγκ

Για τον 7ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Κοπεγχάγη. Στον συγκεκριμένο όμιλο, η Μαν. Σίτι είναι το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση οπότε, η μάχη για γίνει για την δεύτερη, με Ντόρτμουντ και Σεβίλλη να είναι αυτές που πιθανόν θα παλέψουν για αυτήν. Η Ντόρτμουντ παραδοσιακά παίζει πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο εντός έδρας, δημιουργεί φάσεις και σκοράρει και η Κοπεγάγη θα έχει δύσκολη αποστολή. Μάλιστα στους φιλοξενούμενους αποχώρησε και ένας ποιοτικός παίκτης, ο Μπιελ που έκανε την διαφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή (πήγε στον Ολυμπιακό). Ξεκάθαρο φαβορί ο άσος αλλά σε χαμηλές τιμές, οπότε θα συνδυαστεί με το over για μια καλύτερη τιμή.

Για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και τον 8ο όμιλο υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι στο Παρίσι, με την Παρί Σ.Ζ να φιλοξενεί την Γιουβέντους. Οι Παριζιάνοι δείχνουν αναγεννημένοι, έχουν κάνει κινήσεις φέτος ενίσχυσης που είναι ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, με την τριπλέτα μπροστά, Μπαπέ, Νεϊμάρ και Μέσι να είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Στο Γαλλικό πρωτάθλημα σκοράρουν ακατάπαυστα και θέλουν να μπουν με το δεξί και στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου έχουν υψηλές προσδοκίες. Η Γιουβέντους ενισχύθηκε και αυτή αλλά θέλει χρόνο για να αποδώσει όπως μπορεί κάτι που φαίνεται και από τις δυο νίκες σε πέντε παιχνίδια στο καμπιονάτο. Ο άσος σε χαμηλές τιμές, θα πάρουμε το ρίσκο για νίκη των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο.

Ντόρτμουντ-Κοπεγχάγη 1+Over (1.85)

Παρί Σ.Ζ-Γιουβέντους 1/1 (1.95)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr