Αποστόλης Λαϊάκης

Προβάδισμα για Νιουκάστλ

Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2023 - 16:45

Η Νιουκάστλ δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και έχει σαφέστατα τον πρώτο κόντρα στην Σαουθάμπτον για το Λιγκ-Καπ, με στόχο να «καθαρίσει» από το πρώτο ματς την υπόθεση πρόκρισης.

Προβάδισμα για Νιουκάστλ

Για το Λιγκ-Καπ Αγγλίας, διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Νιουκάστλ (τα παιχνίδια είναι με επαναληπτικό). Η Σαουθάμπτον μπορεί να έχει φτάσει μέχρι εδώ αλλά υπάρχουν αρκετά ζητήματα να λύσει, με βασικό την προσπάθεια παραμονής στην κατηγορία καθώς βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της πρέμιερ λιγκ. Από την άλλη πλευρά, η Νιουκάστλ διαγράφει εξαιρετική πορεία, διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην 4αδα ενώ παράλληλα η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μέσα στις δυνατότητες της και φυσικά δεν θέλει να αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η Νιουκάστλ θα επιδιώξει να πάρει σημαντικό προβάδισμα από το πρώτο ματς, με το διπλό να είναι δικαιολογημένα σε τιμές φαβορί. Παράλληλα, δύσκολα δέχεται γκολ και αν συνδυαστεί και με το under, αυξάνει κατακόρυφα την απόδοση.

Για την μεγάλη κατηγορία της Ολλανδίας, η Σπάρτα Ρότερνταμ υποδέχεται την Βααλβάικ. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι και διεκδικούν με αξιώσεις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, οπότε η εκμετάλλευση της έδρας είναι κύριο μέλημα για την συνέχεια. Η Βααλβάικ δεν αγωνίστηκε την προηγούμενη αγωνιστική αλλά σε γενικές γραμμές δεν πείθει με την εικόνα της, καθώς δέχεται εύκολα γκολ ενώ στις εξορμήσεις της έχει μόλις μια νίκη σε οχτώ ματς.

Σαουθάμπτον-Νιουκάστλ 2+Under (2.60)

Σπάρτα Ρότερνταμ-Βααλβάικ 1 (1.94)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr