Αποστόλης Λαϊάκης

Παιχνίδι με τα γκολ!

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 - 15:51

Αρχίζει η φάση των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα κυνηγήσουμε τα γκολ και στις δυο σημερινές αναμετρήσεις.

Παιχνίδι με τα γκολ!

Στο Μιλάνο, η Μίλαν υποδέχεται την Τότεναμ. Οι «ροσονέρι» δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση αλλά το ίδιο συμβαίνει και με την Τότεναμ. Και οι δυο πλευρές έχουν χάσει έδαφος στις εγχώριες διοργανώσεις τους και μια πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία. Ομάδες που δημιουργούν φάσεις, έχουν ικανούς σκόρερ και το αμφίσκορο είναι πρώτη επιλογή, αν και σε οριακές τιμές.

Για το μεγάλο παιχνίδι στο Παρίσι, ανάμεσα στην Παρί Σ.Ζ. και την Μπάγερν, η επιλογή των πολλών τερμάτων μπορεί να επιβεβαιωθεί (και σε συνδυασμό με το αμφίσκορο για να αυξηθεί η τιμή). Η Παρί διαθέτει μπροστά μια τριάδα που δεν αντιμετωπίζεται από οποιαδήποτε άμυνα, ενώ και η Μπάγερν είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή επιθετικά, με πολλούς αυτοματισμούς που σκοράρει με πολλούς τρόπους (και διαφορετικούς παίκτες).

Μίλαν-Τότεναμ Goal (1.68)

Παρί Σ-Μπάγερν Over+Goal (1.78)

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Αποστόλη Λαϊάκη. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr