Μάκης Κασσαλιάς

MLS: Γεροί άσοι

Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:18

Στα πρωταθλήματα της αγγλικής Λιγκ2 και των Ηνωμένων Πολιτειών θα επικεντρωθώ και αυτό το Σαββατοκύριακο.

MLS: Γεροί άσοι

Ξεκίνημα από το νησί, με τον άσο στο Χάρογκειτ-Στιβενέιτζ. Πολύ καλή αρχή στη σεζόν για τους γηπεδούχους που φιγουράρουν στις θέσεις απευθείας ανόδου, επιδεικνύοντας επιθετικές αρετές. Σκοράρουν σχεδόν δύο γκολ κατά μέσο όρο, έχουν μόλις μία ήττα σε οκτώ αγωνιστικές. Αντιθέτως η Στιβενέιτζ απογοητεύει με μόλις δύο νίκες στον ίδιο αριθμό αγώνων, ενώ παραδοσιακά αποδυναμώνεται εκτός έδρας.


Πάμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχικά για τον συνδυασμό άσου και over στο Κολοράντο-Τορόντο. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες φέτος, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν την καλύτερη πορεία των τελευταίων ετών την ώρα που οι Καναδοί διανύουν μακράν την χειρότερη παραμένοντας καθηλωμένοι στην τελευταία θέση. Αήττητο δέκα αγωνιστικών (5-5-0) τρέχουν οι Ράπιντς, με την έδρα να αποτελεί το μεγάλο ατού έχοντας γνωρίσει όλη κι όλη μία ήττα σε 12 ματς εκεί. Το Τορόντο δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι και δέχεται γκολ με το.. τσουβάλι (περισσότερα από δύο κατά μέσο όρο). Επιθετικές και οι δύο ομάδες, συνεπώς θα συνδυάσω τον άσο-φαβορί με τα πολλά γκολ.


Ασο ποντάρω στο Μινεσότα-Χιούστον. Παρά τα σκαμπανεβάσματα της η Μινεσότα διαθέτει ένα ιδιαίτερα υπολογίσιμο σύνολο, ενώ σε αυτή τη χρονική συγκυρία οι απώλειες απαγορεύονται στο κυνήγι των πλέι οφ. Το Χιούστον μπορεί να έχει πάρει κάπως τα πάνω του με αήττητο τριών αγωνιστικών (1-2-0), επίδοση όμως που δεν αναιρεί την εν γένει κάκιστη παρουσία του. Μετρούσε 16 αγωνιστικές χωρίς νίκη και φυσικά δεν μπορεί να ελπίζει σε πλέι οφ. Κίνητρο, ποιότητα και έδρα «φωτογραφίζουν» τον άσο εδώ.


Κλείσιμο με τον άσο στο Πόρτλαντ-Σολτ Λέικ. Σε φόρμα οι Τάιμπερς, με τέσσερις νίκες στο αήττητο πέντε αγωνιστικών εδραιώθηκαν πια στις θέσεις πλέι οφ της Δύσης και με κεκτημένη ταχύτητα αναμένεται να συνεχίσουν στον δρόμο των επιτυχιών κόντρα σε έναν αντίπαλο στα μέτρα τους. Το Σολτ Λέικ είναι μεν υπολογίσιμο, αλλά περισσότερο μέσα στην Γιούτα και δεν βλέπω να παίρνει αποτέλεσμα σε αυτή την έδρα.

270. Χαρογκέιτ-Στιβενέιτζ 1 1.95

525. Κολοράντο-Τορόντο 1&over 1.95

526. Μινεσότα-Χιούστον 1 1.68

532. Πόρτλαντ-Σολτ Λέικ 1 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr