Μάκης Κασσαλιάς

Με Ατλάντα και Κολοράντο

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:48
Με Ατλάντα και Κολοράντο

Βραδιές Τσάμπιονς Λιγκ και λοιπών ευρωπαϊκών διοργανώσεων οι τρέχουσες, με σπουδαία ματς στο πρόγραμμα. Από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα ρισκάρω με την ισοπαλία στο Πόρτο-Λίβερπουλ. Στην πρεμιέρα τους οι «δράκοι» στάθηκαν πολύ καλά στην Μαδρίτη αποσπώντας χωρίς την παραμικρή δυσκολία «λευκή» ισοπαλία από την Ατλέτικο και ήδη προβάλλουν αξιώσεις πρόκρισης. Σε καμία περίπτωση δεν θα τους κακοπέσει ακόμη μία ισοπαλία, με τους Αγγλους φυσικά να αποτελούν το γκραν φαβορί για την πρωτιά του ομίλου. Εκτιμώντας πως και για την Λίβερπουλ μία χαρά θα είναι η ισοπαλία, θα πάρω το συγκεκριμένο ρίσκο.

Η Ατλάντα υποδέχεται την Ιντερ Μαϊάμι προβάλλοντας ως απόλυτο φαβορί και θα συνδυάσω την εν λόγω επιλογή με over. Η πρωταθλήτρια του 2018 δεν νομίζω να πτοήθηκε από την ήττα στην έδρα της Φιλαδέλφεια, που της έκοψε κάπως την φόρα των επτά νικών σε οκτώ ματς, άλλωστε δεν την.. παίρνει για νέα απώλεια σε αυτό το σημείο. Εχει βρει για τα καλά τα πατήματα της η Ατλάντα, ειδικότερα μπροστά στο κοινό της ξέρει πώς να επιβάλλει τον.. νόμο της. Και οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλό.. φεγγάρι, έρχονται μεν από βαριά εντός έδρας ήττα με θύτη το Νάσβιλ ωστόσο είχε προηγηθεί σερί 5-1-0 που τους έβαλε στο.. κάδρο για τα πλέι οφ. Και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές επιθέσεις αλλά όχι την καλύτερη αμυντική λειτουργία.

Ιδια επιλογή, συνδυασμό άσου και over δηλαδή, στο Κολοράντο-Οστιν. Βίοι αντίθετοι για τις δύο ομάδες, με το Κολοράντο σε σταθερά υψηλές πτήσεις φέτος ενώ το Οστιν να αποτελεί έναν από τους φτωχούς συγγενείς του πρωταθλήματος. Εχει ξεχάσει τι θα πει ήττα το Κολοράντο (σερί 5-6-0) με μεγάλο ατού την άμυνα, αντιθέτως το Οστιν εμφανίζεται αρκετά ευάλωτο στα μετόπισθεν (over τα επτά από τα οκτώ πιο πρόσφατα, 6/8 γκολ-γκολ. Στην Β’ Νορβηγίας, κυκλώνω το διπλό στο Ασάνε-Σόγκνταλ, με τους γηπεδούχους αδιάφορους βαθμολογικά και με μεγάλα αμυντικά κενά την ώρα που η Σόγκνταλ δίνει μεγάλη μάχη για να μπει στα πλέι οφ και το κίνητρο της είναι αρκετό για να την εμπιστευτώ.

748. Ασάνε-Σόγκνταλ 2 1.91
793. Ατλάντα-Ιντερ Μαϊάμι 1&over 2.30
809. Κολοράντο-Οστιν 1&over 2.25
686. Πόρτο-Λίβερπουλ Χ 3.60

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr