Μάκης Κασσαλιάς

Γεροί άσοι στην Λιγκ2

Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021 - 00:05

Η τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας θα αποτελέσει ξανά την στοιχηματική μου βάση στην Boxing Day.

Γεροί άσοι στην Λιγκ2

Το κλασικό Χριστουγεννιάτικο κουπόνι στα χέρια μας, με τα πρωταθλήματα της… ποδοσφαιρομάνας Αγγλία να αποτελούν το Αλφα και το Ωμέγα του προγράμματος. Τρεις επιλογές από την Λιγκ2, όπου αρχικά κυκλώνω τον άσο στο Πορτ Βέιλ-Σάλφορντ. Φιλόδοξοι φέτος οι γηπεδούχοι που βρίσκονται στα.. πέριξ των προνομιούχων θέσεων, στηριζόμενοι στην αρκετά αποτελεσματική τους έδρα και σε μία από τις πιο παραγωγικές επιθέσεις της κατηγορίας. Επιπλέον η Πορτ Βέιλ έχει μικρό παθητικό στα εντός έδρας ματς (οκτώ γκολ), όλα αυτά τα στοιχεία με ωθούν στον καλοπληρωμένο άσο παρότι εσχάτως η Σάλφορντ δείχνει να βρίσκει κάπως τα πατήματά της.
Η έτερη επιλογή μου από την τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας είναι ο άσος στο Τρανμίρ-Μπάροου. Αρκετά δυνατό σύνολο διαθέτουν οι γηπεδούχοι, έχοντας ως στόχο την άνοδο (έστω μέσω των πλέι οφ). Με ατού την άμυνα πορεύεται η Τρανμίρ, που έχει να επιδείξει επτά νίκες σε δέκα ματς μπροστά στο κοινό της. Η Μπάροου είναι μεν υπολογίσιμη, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο στοχεύοντας απλώς στην παραμονή. Με μόλις ένα τρίποντο στα δέκα τελευταία είναι οι φιλοξενούμενοι, σαφές προβάδισμα στον άσο.
Ασο θα ποντάρω και στο Μάνσφιλντ-Χάρτλπουλ. Αν και ξεκίνησαν νωχελικά την σεζόν, πλέον οι γηπεδούχοι τρομάζουν κάθε αντίπαλο έχοντας πάρει φόρα με εννιά νίκες στα δέκα τελευταία όλων των διοργανώσεων. Εχει ευχέρεια στο σκοράρισμα η Μάνσφιλντ και την δυναμική για να τα βγάλει πέρα με έναν αντίπαλο που αποδυναμώνεται εμφανώς εκτός έδρας (1-1-8).
Κλείσιμο με Βέλγιο και τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο Σταντάρ Λιέγης-Ζούλτε Βάρεγκεμ. Την χειρότερη σεζόν της τελευταίας δεκαετίας διανύουν οι γηπεδούχοι, απόρροια πολύ μεγάλων οικονομικών προβλημάτων. Πρόκειται για μία εντελώς ασταθή ομάδα ημέρας, με δεδομένα πάντως τα αμυντικά κενά. Ούτε η Ζούλτε Βάρεγκεμ αποτελεί υπόδειγμα σταθερότητας και με τη σειρά της είναι μία ομάδα που ξεκάθαρα βασίζεται στην επίθεση. Και η παράδοση υποδεικνύει τα πολλά γκολ εδώ.

186. Μάνσφιλντ-Χάρτλπουλ 1 1.91
188. Πορτ Βέιλ-Σάλφορντ 1 1.97
190. Τρανμίρ-Μπάροου 1 2.05
219. Σταντάρ Λιέγης-Ζούλτε Βάρεγκεμ G&over 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr