Μάκης Κασσαλιάς

Παιχνίδι στην Λιγκ2

Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 - 16:11

Στο... κουτσουρεμένο λόγω πανδημίας μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, βάση των επιλογών μου είναι η 4η κατηγορία της Αγγλίας.

Παιχνίδι στην Λιγκ2

Κλασικά στην αγαπημένη Λιγκ2 θα στηριχτώ στο τελευταίο κουπόνι του έτους, με τρεις επιλογές συν μία… πινελιά από Πρέμιερ Λιγκ. Αρχή με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο Κρόουλι-Μπρίστολ Ρόβερς. Δύο ομάδες χωρίς ιδιαίτερες διαφορές, όπως φαίνεται εξάλλου και από την θέση τους στην κατάταξη με τους γηπεδούχους να έχουν έναν πόντο λιγότερο. Αμφότερες έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα -και κυρίως η Μπρίστολ Ρόβερς- παράλληλα όμως και μεγάλα αμυντικά κενά. Γκολ-γκολ τα 7/8 τελευταία της Κρόουλι, το ίδιο τα εννιά από τα δέκα πιο πρόσφατα των «πειρατών» σε όλες τις διοργανώσεις. Η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι αρκετά σημαντική καθώς ο νικητής -αν υπάρξει- θα πραγματοποιήσει σημαντικό βήμα παραμονής και έτσι αναμένεται μάχη, όπου περιμένω γκολ εκατέρωθεν αλλά και το λιγότερο τρία στο σύνολο.
Συνέχεια με τον άσο στο Σάτον-Κόλτσεστερ. Παραπάνω από ικανοποιητική η πορεία της Σάτον, αθόρυβα σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση και φυσιολογικό είναι να της ανοίγει η όρεξη για κάτι -πολύ- καλό. Εχει δρόμο βέβαια να διανύσει μέχρι να θεωρηθεί διεκδικήτρια της ανόδου. Είναι αρκετά αποτελεσματική εντός έδρας, με τρεις διαδοχικές νίκες και μπορεί να τα βγάλει πέρα με μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας.
Τρίτη επιλογή από την Λιγκ2, ο άσος στο Σουίντον-Στιβενέιτζ. Αλλοπρόσαλλη η αγωνιστική συμπεριφορά της Σουίντον, καθώς εμφανίζεται σαρωτική εντός έδρας (επτά διπλά σε έντεκα εξορμήσεις) αλλά μπροστά στο κοινό της δυσκολεύεται πολύ (2-4-3)! Πάντως οι εκτός έδρας επιδόσεις της θεωρώ πως περιγράφουν καλύτερα την δυναμική της, πρόκειται για ένα φιλόδοξο σύνολο με στόχο την άνοδο. Βίοι αντίθετοι για την Στιβενέιτζ, που και την φετινή σεζόν δίνει μάχη για την παραμονή. Πολλά προβλήματα σε όλες τις γραμμές για τους φιλοξενούμενους, που μόνο βελτιωμένοι δεν παρουσιάζονται με νέο τεχνικό τον Πολ Τισντέιλ (0-1-4 επίσημα). Κλείσιμο με τον άσο στο Εβερτον-Νιούκαστλ, όπου παρά τα διαρκή τους σκαμπανεβάσματα θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους καθώς η Νιούκαστλ μακριά από την έδρα της συνήθως αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες.

347. Κρόουλι-Μπρίστολ Ρόβερς G&over
352. Σάτον-Κόλτσεστερ 1 1.84
354. Σουίντον-Στιβενέιτζ 1 1.84
526. Εβερτον-Νιούκαστλ 1 1.82

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr