Μάκης Κασσαλιάς

Με την άμυνα το Μάλι

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2022 - 19:17

Με μία τετράδα θα πορευτώ στο μεσοβδόμαδο πρόγραμμα.

Με την άμυνα το Μάλι

Αξιόλογο το μεσοβδόμαδο πρόγραμμα, με τις «μικρές» Αγγλίες, τις προημιτελικές ρεβάνς στο ελληνικό κύπελλο και τις μάχες των «16» του Κόπα Αφρικα να συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Αρχή από το νησί, όπου στην Λιγκ2 η Γουόλσολ υποδέχεται την Μπράντφορντ σε ματς που είναι πολύ πιθανό να μην έχει νικητή. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ιδιαίτερη έφεση στην ισοπαλία, μετρώντας επτά στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές, ενώ είναι άνετοι βαθμολογικά. Περίπου στην ίδια βαθμολογική μοίρα βρίσκεται και η Γουόλσολ, η οποία μετά τις τρεις διαδοχικές ήττες που υπέστη έχασε οριστικά το τρένο των πλέι οφ και ενδεχόμενη «μοιρασιά» στο αποψινό παιχνίδι λίγο θα την πειράξει.

Στο Βέλγιο η Σεραίνγκ φιλοξενεί την Μπέερσχοτ σε μάχη «τυφλού εναντίον μονόφθαλμου». Μαύρα χάλια και οι δύο ομάδες, ειδικότερα η ουραγός Μπέερσχοτ πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Αμφότερες έχουν κυριολεκτικά «τρύπιες» άμυνες, αν και οι επιθέσεις τους δεν είναι τόσο κακές. Δεν θα μπλέξω με επιλογή σημείου, αντιθέτως ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over φαντάζει πολύ πιθανός.

Στην φάση των «16» του Κόπα Αφρικα, το Μάλι διασταυρώνει τα ξίφη του με την Γουϊνέα Ισημερινού. Ξεκάθαρο φαβορί οι τυπικά γηπεδούχοι, που πορεύονται με ατού την άριστη αμυντική λειτουργία. Πιο συγκεκριμένα, το Μάλι έχει δεχτεί όλο κι όλο ένα γκολ στα εννιά τελευταία ματς! Η Γουϊνέα Ισημερινού είναι ήδη επιτυχημένη με την παρουσία της στα νοκ άουτ, όχι ότι δεν θα τα δώσει όλα για έναν ιστορικό θρίαμβο αλλά σε κάθε περίπτωση το Μάλι είναι πιο ποιοτικό. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος και θα τον συνδυάσω με λίγα γκολ, καθώς και η Γουϊνέα Ισημερινού μετράει εννιά συνεχόμενα under.

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη ζώνη Βορείου/Κεντρικής Αμερικής, οι Ηνωμένες Πολιτείες προβάλλουν ως απόλυτο φαβορί κόντρα στο Ελ Σαλβαδόρ. Τεράστια η διαφορά δυναμικότητας, οι διαρκώς ανερχόμενοι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν εύκολο έργο και ποντάρω στον άσο από το πρώτο ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

627. Γουόλσολ-Μπράντφορντ Χ 3.10

715. Μάλι-Γουϊνέα Ισημερινού 1&under 2.55

727. Σεραίνγκ-Μπέερσχοτ G&over 2.15

751. ΗΠΑ-Ελ Σαλβαδόρ 1/1 1.70

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr