Μάκης Κασσαλιάς

Με Νιούπορτ και Μάνσφιλντ

Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2022 - 17:13

Η τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας θα αποτελέσει ξανά τη βάση των επιλογών μου.

Με Νιούπορτ και Μάνσφιλντ

Στην Λιγκ2 θα στηριχτώ ως είθισται και αυτό το Σαββατοκύριακο και μπαίνω απευθείας στο.. θέμα μας με το γκολ-γκολ στο Μπράντφορντ-Κρόουλι. Μπορεί να πρόκειται για μάλλον αδιάφορη βαθμολογικά αναμέτρηση, ωστόσο οι αριθμοί υποστηρίζουν την επιλογή μου με τους γηπεδούχους να μετρούν 14/18 γκολ-γκολ ενώ η Κρόουλι 10/13. Δεν χρειάζομαι κάτι άλλο. Στο Νιούπορτ-Μπάροου, θα εμπιστευτώ τους φορμαρισμένους Ουαλούς. Στην καλύτερη κατάσταση της περιόδου βρίσκεται η Νιούπορτ, καθώς με τρία απανωτά τρίποντα (και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ, σε αντίθεση με τα έντεκα ματς πρωταθλήματος που είχαν προηγηθεί) σκαρφάλωσε πια στις θέσεις απευθείας ανόδου. Κάλλιστα μπορεί να τα βγάλει πέρα με αντίπαλο μία από τις αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος, που μάλιστα παρουσιάζεται όλο και χειρότερη με την μεγαλύτερη αδυναμία της να εντοπίζεται στο σκοράρισμα. Ξεκάθαρο φαβορί η Νιούπορτ και θα την ακολουθήσω.

Στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας μου αρέσει και ο άσος στο Μάνσφιλντ-Λέιτον Οριεντ. Μεταμορφωμένη προς το καλύτερο είναι εδώ και αρκετό καιρό η Μάνσφιλντ, που είχε ξεκινήσει νωχελικά την σεζόν πλέον όμως είναι ασταμάτητη. Για του λόγου το αληθές έχει να επιδείξει δέκα νίκες στις έντεκα τελευταίες αγωνιστικές και με αυτή την εκπληκτική απόδοση έχει φτάσει να διεκδικεί με αξιώσεις θέση στα πλέι οφ. Μάλιστα αν συνεχίσει ανάλογα θα χτυπήσει και απευθείας άνοδο! Σε ακριβώς αντίθετη κατάσταση βρίσκονται οι Λονδρέζοι, που είχαν ικανοποιητική παρουσία μέχρι το τέλος του 2021 αλλά με την είσοδο του νέου έτους δεν… βλέπονται. Η συγκομιδή τους από τις τέσσερις τελευταίες ήταν μόνο ένας βαθμός ενώ δεν σκόραραν καν στα τρία τελευταία, κάτι που με ωθεί στην επιλογή του άσου.

Κλείσιμο με Σεγούντα και τον άσο στο Λεγκανές-Αλκορκόν. Μπορεί να μην στα… καλά της φέτος η Λεγκανές, αλλά τι να πουν και οι φιλοξενούμενοι που κυριολεκτικά εμφανίζονται σαν… σάκος του μποξ και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν το μοιραίο. Με μόλις δύο νίκες σε 24 αγωνιστικές είναι ολοφάνερο πως η Αλκορκόν δεν… μπορεί και κυκλώνω τη νίκη της Λεγκανές που θα ισοδυναμεί με άλμα παραμονής.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ:

183. Μάνσφιλντ-Λέιτον Οριεντ 1 2.20
184. Μπράντφορντ-Κρόουλι G 1.78
186. Νιούπορτ-Μπάροου 1 1.81
452. Λεγκανές-Αλκορκόν 1 1.72

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr