Μάκης Κασσαλιάς

Ευρεία νίκη η Σάτον

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 - 01:31

Η τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας θα αποτελέσει και πάλι την βάση των επιλογών μου. 

Ευρεία νίκη η Σάτον

Πάμπολλες ως είθισται οι επιλογές για το 4ήμερο, πάμε απευθείας στο.. δια ταύτα με βάση όπως πάντα την αγαπημένη Λιγκ2. Αρχικά, κυκλώνω το διπλό στο Κρόουλι-Φόρεστ Γκριν. Οι γηπεδούχοι έχοντας ξεμείνει από στόχους ουσιαστικά κάνουν… αγγαρεία πλέον. Είναι συνεπής στο σκοράρισμα η Κρόουλι αλλά τα αμυντικά κενά κοστίζουν διαρκώς βαθμούς. Επιπρόσθετα, είναι μη αποτελεσματική εντός έδρας έχοντας συγκεντρώσει 14 βαθμούς έναντι 26 εκτός! Οσο για την Φόρεστ Γκριν, παρά το μίνι σερί δύο αγωνιστικών χωρίς νίκη οδηγεί πάντα την κούρσα με σημαντική διαφορά από τον ανταγωνισμό. Πολύ εντυπωσιακό το γεγονός ότι διατηρείται αήττητη εκτός έδρας, σκοράροντας κατά μέσο όρο πάνω από δύο γκολ! Φόρμα, ποιότητα και κίνητρο με οδηγούν με κλειστά μάτια στο διπλό.

Στο Σάτον-Σκάνθορπ πάω με τον συνδυασμό άσου και over. Από την πρώτη ήττα στα 13 τελευταία όλων των διοργανώσεων έρχονται οι γηπεδούχοι, πραγματοποιώντας εντυπωσιακή πορεία καθώς παρότι νεοφώτιστοι διεκδικούν με αξιώσεις την άνοδο. Είναι πολύ αποτελεσματικοί εντός έδρας και απέναντι στην ουραγό και με πολλές αδυναμίες Σκάνθορπ έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για επικράτηση. Η Σκάνθορπ πολύ δύσκολα πια θα αποφύγει το μοιραίο, αλλά σε κάθε περίπτωση θα εξαντλήσει τις πιθανότητες για σωτηρία. Περιμένω ευρεία νίκη της Σάτον και συνδυάζω άσο με over.

Τρίτη επιλογή από την Λιγκ2, το καλοπληρωμένο διπλό στο Μπράντφορντ-Μάνσφιλντ. Νοκ άουτ από την διεκδίκηση θέσης στα πλέι οφ τέθηκε ουσιαστικά η Μπράντφορντ μετά και την εντός έδρας ήττα από την Χάρογκειτ, που ήταν η πέμπτη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Αντιθέτως η Μάνσφιλντ βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση εδώ και λίγους μήνες, με αήττητο 12 αγωνιστικών (9-3-0) έχει βάλει πλώρη για πλέι οφ και θα τα δώσει όλα για ένα υπερπολύτιμο διπλό. Και εδώ θα ταχτώ στο πλευρό της καλύτερης ομάδας. Κλείσιμο με Σεγούντα και τον άσο στο Οβιέδο-Σοσιεδάδ Β’. Πολλές οι αδυναμίες των φιλοξενούμενων που παραμένουν καθηλωμένοι στην τελευταία θέση, ευκαιρία της Οβιέδο για μία νίκη που ενδεχομένως θα την ανεβάσει στις θέσεις πλέι οφ.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Κρόουλι-Φόρεστ Γκριν 2 2.02

Σάτον-Σκάνθορπ 1&over 2.45

Μπράντφορντ-Μάνσφιλντ 2 2.75

Οβιέδο-Σοσιεδάδ Β’ 1.78

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr