Μάκης Κασσαλιάς

Ξανά με Εξετερ!

Τρίτη, 26 Απριλίου 2022 - 16:05

Αξιόλογο το πρόγραμμα της Τρίτης και θα στηριχθώ στην αγαπημένη Λιγκ2.

Ξανά με Εξετερ!

Ενα όχι και τόσο πλούσιο κουπόνι το τρέχον, αλλά με αρκετά ενδιαφέροντα ματσάκια με τα περισσότερα φώτα βεβαίως στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και το ελληνικό κύπελλο. Πάντως θα επικεντρωθώ στα αγγλικά πρωταθλήματα και κυρίως την αγαπημένη Λιγκ2, ξεκινώντας με τον συνδυασμό άσου και over 1.5 στο Εξετερ-Μπάροου. Οι «Ελληνες» με νίκη σφραγίζουν την πολυπόθητη άνοδο και δεν θα αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, καθώς πέραν του ότι η Μπάροου είναι μία σαφώς υποδεέστερη ομάδα, πλέον είναι και αδιάφορη βαθμολογικά καθώς εξασφαλίστηκε. Θεωρώ περίπου βέβαιη τη νίκη της Εξετερ, που αναμενόμενα προσφέρεται χαμηλά και θα πάρω το σχετικό ρίσκο να την συνδυάσω με την επίτευξη τουλάχιστον δύο τερμάτων αθροιστικά στο ματς.

Ιδια επιλογή στο Μάνσφιλντ-Στιβενέιτζ. Μονόδρομος η νίκη για τους γηπεδούχους ώστε να διατηρηθούν σε θέση ισχύος αναφορικά με την είσοδο στα πλέι οφ, αντιθέτως στην Στιβενέιτζ ήδη σκέφτονται τις καλοκαιρινές διακοπές. Πολύ αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της η Μάνσφιλντ (πρόσφατα με έντεκα συνεχόμενες εντός έδρας νίκες έθεσε νέο ρεκόρ για το κλαμπ), θα είναι έκπληξη πρώτου μεγέθους αν στραβοπατήσει με τον εν λόγω αντίπαλο, που εκτός έδρας χάνει κι άλλη από την ήδη περιορισμένη του δυναμική.

Από την ίδια κατηγορία, θα ποντάρω και τον άσο στο Σάτον-Κρόουλι. Και εδώ το κίνητρο είναι μονόπλευρο, με την νεοφώτιστη να έχει απόλυτη ανάγκη τους τρεις βαθμούς ώστε να διατηρηθεί στις προνομιούχες θέσεις ενώ η Κρόουλι έχει ήδη εξασφαλιστεί και ενδεχόμενη ήττα λίγο θα την πειράξω. Αρκετά δυνατή στο σπίτι της η Σάτον, έχει τον πρώτο και τελευταίο λόγο.

Κλείσιμο με Λιγκ1, όπου κυκλώνω το διπλό στο Πόρτσμουθ-Γουίγκαν. Μία μέτρια σεζόν οδεύει προς το τέλος για τους γηπεδούχους, που ήδη έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο. Η Γουίγκαν εδώ και πολύ καιρό έχει εγκατασταθεί στην πρώτη δυάδα που οδηγεί στην απευθείας άνοδο και θέλει να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου. Το διπλό πληρώνει πολύ καλά για να αγνοηθεί.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Πόρτσμουθ-Γουίγκαν 2 2.32
Εξετερ-Μπάροου 1&over 1.5 1.90
Μάνσφιλντ-Στιβενέιτζ 1&over 1.5 2.02
Σάτον-Κρόουλι 1 1.85

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr