Μάκης Κασσαλιάς

Σημεία στην Αυστραλία

Τρίτη, 3 Μαΐου 2022 - 17:16

Πλούσιο και αυτό το μεσοβδόμαδο κουπόνι, πάμε με επιλογές από.. την άλλη άκρη της γης

Σημεία στην Αυστραλία
Πάμπολλες και πάλι οι επιλογές μας, πρώτη στάση στο Σιάτλ, όπου η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Πούμας στον δεύτερο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Βορείου/Κεντρικής Αμερικής και εκτιμώ πως θα υπάρξει μεγάλο σκορ όπως στο πρώτο ματς (2-2). Οι Αμερικανοί είχαν βρεθεί σε δύσκολη θέση υπολειπόμενοι δύο τερμάτων όμως αντέδρασαν καλά και πλέον μπροστά στο κοινό τους πάνε για τον πρώτο διεθνή τίτλο της ιστορίας τους. Αν τα καταφέρουν, θα γίνουν και η πρώτη εκπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Ομως δεν προβλέπεται να έχουν εύκολο έργο απέναντι σε ένα ιδιαίτερα σκληροτράχηλο σύνολο, που μάλιστα έχει σε εξαιρετική κατάσταση τον Αργεντινό επιθετικό Ντινένο. Το Σιάτλ μετράει έξι συνεχόμενα γκολ-γκολ, η Πούμας πέντε over στα έξι τελευταία, πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί ο εν λόγω συνδυασμός.
Στην MLS, Σινσινάτι και Τορόντο αναμετρώνται για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, με τους Καναδούς να ψάχνουν ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα με 1-2. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζουν ένα εμφανώς βελτιωμένο πρόσωπο φέτος, καθώς σε εννιά αγωνιστικές έχουν κατακτήσει τρεις νίκες ενώ πέρυσι είχαν τέσσερις σε όλη την σεζόν! Δείχνουν επιθετικές αρετές, βεβαίως τα κενά στα μετόπισθεν είναι δεδομένα. Και το αρκετά ποιοτικό Τορόντο μπορεί να τα εκμεταλλευτεί, όμως με την σειρά τους οι Καναδοί είναι ευάλωτοι αμυντικά (γκολ-γκολ και τα εννιά παιχνίδια του, over τα οκτώ τελευταία).
Πάμε στην Αυστραλία, όπου αρχικά στο Μπρισμπέιν Ρόαρ-Σ.Κ. Μάρινερς βρίσκω αξία στο διπλό. Χτυπητές οι αδυναμίες των γηπεδούχων και φυσιολογικά έμειναν εκτός πλέι οφ, πλέον κάνουν αγγαρεία. Αντιθέτως, η Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς βρίσκεται σε καλή φάση και με τρεις συνεχόμενες νίκες εδραιώθηκε στις θέσεις πλέι οφ. Αναζητεί μία νέα επιτυχία για να σφραγίσει το εισιτήριο και έχει καλές πιθανότητες να τα καταφέρει, με το διπλό να πληρώνει καλά.
Στη μάχη των δύο άκρων ανάμεσα σε Περθ Γκλόρι και Μέλμπουρν Σίτι, πάω με τον συνδυασμό διπλού και over. Σάκος του μποξ η απογοητευτική ουραγός, έχοντας συμπληρώσει 16 αγωνιστικές χωρίς νίκη (0-4-12). Οι φιλοξενούμενοι καλούνται να αφήσουν πίσω τον πρόωρο αποκλεισμό από το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ και να κάνουν ακόμη ένα βήμα για την κατάληψη της πρωτιάς στη γενική κατάταξη για 2η διαδοχική σεζόν, η λογική λέει πως θα πάρουν ευρεία νίκη.
ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
Μπρισμπέιν Ρόαρ-Σ.Κ. Μάρινερς 2 2.72
Περθ Γκλόρι-Μέλμπουρν Σίτι 2&over 1.85
Σινσινάτι-Τορόντο G&over 1.95
Σιάτλ-Πούμας G&over 2.80

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr