Μάκης Κασσαλιάς

Επιλογές από το κύπελλο ΗΠΑ

Τρίτη, 10 Μαΐου 2022 - 18:25

Στον τρίτο γύρο του κυπέλλου Ηνωμένων Πολιτειών θα επικεντρωθώ την Τρίτη.

Επιλογές από το κύπελλο ΗΠΑ

Στις Ηνωμένες Πολιτείες διεξάγεται ο 3ος γύρος του κυπέλλου και στα ξημερώματα Τετάρτης θα πάω με δύο πονταρίσματα. Στο Ορλάντο-Φιλαδέλφεια το φαβορί είναι δυσδιάκριτο, αλλά το σενάριο των πολλών τερμάτων φαντάζει αρκετά πιθανό. Τα «λιοντάρια» έχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα όπως και δεδομένες επιθετικές αρετές, κάτι που ισχύει και για την Φιλαδέλφεια. Αναμένεται θεαματικό ματς και ποντάρω στον συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο αξιόλογο 2.45.

Στην Ουάσινγκτον, όπου η ομώνυμη ομάδα έχει δύσκολο έργο κόντρα στους ΝΥ Ρεντ Μπουλς και κυκλώνω το διπλό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δείξει ένα εξαιρετικό πρόσωπα στα πρώτα ταξίδια της σεζόν, έχοντας επικρατήσει και στα έξι μέχρι στιγμής (σε πρωτάθλημα και κύπελλο). Και κόντρα σε μία ομάδα που δεν θεωρείται και από τις ισχυρότερες, κάλλιστα μπορούν να τα καταφέρουν. Η Ουάσινγκτον δεν είναι αμελητέα ποσότητα εντός έδρας και ο Ταξιάρχης Φούντας έχει ήδη σκοράρει τέσσερις φορές σε δύο ματς σε αυτό το γήπεδο (!), συνολικά όμως οι Ρεντ Μπουλς υπερτερούν.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Ορλάντο-Φιλαδέλφεια Γ. G&over 2.45
Ουάσινγκτον-ΝΥ Ρεντ Μπουλς 2 2.72

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr