Μάκης Κασσαλιάς

Με παρολί δύο ημερών

Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 - 01:49

Και στο κουπόνι πλέον.. μύρισε καλοκαίρι και σταδιακά επικεντρωνόμαστε στα πρωταθλήματα που θα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη τους επόμενους μήνες, δηλαδή αυτά της Αμερικής και τα σκανδιναβικά κατά κύριο λόγο.

Με παρολί δύο ημερών

Από το αποψινό πρόγραμμα θα κρατήσω το γκολ στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, που επαλήθευσαν και με σχετική ευκολία οι δύο ομάδες στα φετινά μεταξύ τους. Πρόκειται για πρόβα του τελικού κυπέλλου που θα διεξαχθεί το Σάββατο, εξυπακούεται πως δεν θα ανοίξουν τα χαρτιά τους ελλείψει βαθμολογικού ενδιαφέροντος.
Την Τετάρτη, στην αγγλική Λιγκ2 διεξάγεται η ρεβάνς για τα ημιτελικά των πλέι οφ ανάμεσα σε Νορθάμπτον και Μάνσφιλντ. Θα ποντάρω τον άσο στο, με τους γηπεδούχους να καλούνται να ανατρέψουν την ήττα του πρώτου ματς (2-1). Κάλλιστα μπορούν να τα καταφέρουν, δεδομένου πως και οι δύο συγκεκριμένες ομάδες στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στην έδρα ενώ η Νορθάμπτον μπροστά στο κοινό της έχει την καλύτερη αμυντική επίδοση της κατηγορίας. Θεωρώ πως ο άσος έχει αξιόλογη απόδοση, σημαντικό να τονιστεί πως δεν μετρούν παραπάνω τα εκτός έδρας γκολ.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, στο Ουάσινγκτον-ΝΥ Σίτι πάω με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over. Με παίκτη-αποκάλυψη τον Ταξιάρχη Φούντα πορεύονται οι πρωτευουσιάνοι, με τον Ελληνα επιθετικό να έχει πετύχει πέντε γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις, πάντως η αμυντική τους λειτουργία δεν βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Φυσικά και η πρωταθλήτρια ΝΥ Σίτι έχει μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα, περιμένω αρκετά γκολ στην πρωτεύουσα.
Στο Φιλαδέλφεια-Ιντερ Μαϊάμι, οι γηπεδούχοι έχουν σαφές προβάδισμα νίκης και θα συνδυάσω τον σχετικά «φτωχό» άσο με τα πολλά γκολ. Με αιχμή του δόρατος τον «καυτό» νεοφερμένο Ούγγρο επιθετικό Γκάζνταγκ (ήδη 6 γκολ), η Φιλαδέλφεια πραγματοποιεί αρκετά καλή πορεία και με μόλις μία ήττα σε έντεκα αγωνιστικές βρίσκεται κοντά στις πρώτες θέσεις της Ανατολής. Αντιθέτως, η Ιντερ Μαϊάμι του Φιλ Νέβιλ έχει χτυπητές αδυναμίες, κυρίως στις εξορμήσεις της όπου η άμυνα της είναι ιδιαίτερα ευάλωτη.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός G 2.40
Νορθάμπτον-Μάνσφιλντ 1 2.20
Ουάσινγκτον-ΝΥ Σίτι G&over 2.00
Φιλαδέλφεια Γ.-Ιντερ Μαϊάμι 1&over 2.20

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr