Μάκης Κασσαλιάς

Νικάει και σώνεται

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 - 13:51

Τα «ζαχαρωτά» θα τα δώσουν όλα για τρίποντο επί της αδιάφορης Κρίσταλ Πάλας που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή.

Νικάει και σώνεται

Λίγα αλλά σημαντικά τα ματς της Πέμπτης και σε ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα, στην αγγλική Λιγκ2, Πορτ Βέιλ και Σουίντον θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους αναφορικά με την πρόκριση στον τελικό των πλέι οφ (όπου ήδη περιμένει η Μάνσφιλντ). Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν αρκετά αποτελεσματικοί εντός έδρας στην κανονική διάρκεια και έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα, ωστόσο δεν βρίσκονται στη καλύτερη δυνατή κατάσταση και η ήττα στον πρώτο ημιτελικό ήταν η τέταρτη στα πέντε τελευταία. Ενας ακόμη βασικός λόγος να μην τους εμπιστευτούμε είναι πως η Σουίντον είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή στην τέταρτη κατηγορία. Όμως από τη στιγμή που αμφότερες στηρίζονται στην επίθεση και παρά την κρισιμότητα του αγώνα, θεωρώ αρκετά πιθανό το σκορ να πάρει διαστάσεις και επιλέγω το over.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Εβερτον χρειάζεται τους βαθμούς απέναντι στην εξασφαλισμένη Κρίσταλ Πάλας, ώστε να πάει χωρίς άγχος στην τελευταία αγωνιστική. Αν και είναι σταθερά απογοητευτική φέτος και έρχεται από ήττα στο Μπρέντφορντ (3-2), θεωρώ πως θα βρει τον τρόπο να την.. γλιτώσει η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ και απόψε έχει μοναδική ευκαιρία για να απαλλαγεί οριστικά από το άγχος.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Πορτ Βέιλ-Σουίντον over 2.00
Εβερτον-Κρίσταλ Πάλας 1 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr