Μάκης Κασσαλιάς

Ανετα η πρωταθλήτρια

Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 02:41

Με δύο επιλογές θα πάω και την Κυριακή, από τα δύο.. άκρα της γης.

Ανετα η πρωταθλήτρια

Στην Αυστραλία διεξάγονται οι ημιτελικές ρεβάνς των πλέι οφ και εκεί θα ρισκάρω τον άσο από ημίχρονο στο Μέλμπουρν Σίτι-Αδελαϊδα. Μία κλάση ανώτεροι οι γηπεδούχοι, έχουν μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και μετά το ισόπαλο πρώτο ματς περιμένω να… αποτελειώσουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία τον υπολογίσιμο αλλά μέχρι εκεί αντίπαλο.
Στην MLS, ποντάρω άσο από ημίχρονο στο Νιου Γιορκ Σίτι-Σικάγο. Οι «πολίτες» εμφανίζουν κάποια σκαμπανεβάσματα, αλλά αυτά οφείλονταν κυρίως στις παράλληλες υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στο Τσάμπιονς Λιγκ η ΝΥ Σίτι μπορεί να επικεντρωθεί στην υπεράσπιση του τίτλου της και θα επιβληθεί άνετα του Σικάγο, που έχει χτυπητές αδυναμίες μετρώντας οκτώ αγωνιστικές χωρίς νίκη. Πολύ πιθανός ο άσος από ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Μέλμπουρν Σίτι-Αδελαϊδα 1 2.05
Νιου Γιορκ Σίτι-Σικάγο 1/1 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr