Μάκης Κασσαλιάς

Ασοι Ορλάντο Πάιρετς και Βιλεφράνς

Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 14:14

Λιτό το πρόγραμμα της Τρίτης, πάμε με μία δυάδα.

Ασοι Ορλάντο Πάιρετς και Βιλεφράνς

Λιτό το πρόγραμμα της Τρίτης, πάμε με μία δυάδα. Τελική ευθεία του πρωταθλήματος στη Νότια Αφρική και η Ορλάντο Πάιρετς υποδέχεται την Μάριτζμπουργκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από την ήττα στον τελικό του Confederations Cup με θύτη την μαροκινή Μπερκάνε και οπωσδήποτε η ψυχολογία τους δεν είναι ιδανική. Καλούνται όμως να κοιτάξουν μπροστά και να πάρουν τα εναπομείναντα τρία ματς στο πρωτάθλημα, ώστε να συμμετάσχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. Μέτριο σύνολο η Μάριτζμπουργκ, προ ημερών εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή που σημαίνει ότι και να χάσει απόψε.. δεν χάνεται. Δεν θα είναι εύκολος ο άσος, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σχετικά καλά, όμως το 1.80 είναι αξιόλογο και θα το βάλω στο παιχνίδι μου.

Στην Γαλλία διεξάγεται ο πρώτος εκ των δύο τελικών των πλέι οφ παραμονής/ανόδου στη Β’ Γαλλίας. Αντίπαλοι η Βιλεφράνς που τερμάτισε 3η στην γ’ κατηγορία και η Κεβιγί (18η της Β’ Γαλλίας). Λογικά δεν έχουν μεγάλες αγωνιστικές διαφορές, πάντως στο αποψινό (η ρεβάνς είναι την Κυριακή) θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους, που είναι αρκετά αποτελεσματικοί εντός έδρας και έχασαν στις.. λεπτομέρειες την απευθείας άνοδο.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Ορλάντο Πάιρετς-Μάριτζμπουργκ 1 1.80
Βιλεφράνς-Κεβιγί 1 2.20

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr