Μάκης Κασσαλιάς

Ασοι Ντάνταλκ και Μπαϊα

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 14:19

Ολο και λιγοστεύουν οι επιλογές μας, χρειάζεται μεγάλη προσοχή για να αποφύγουμε τις.. κακοτοπιές.

Ασοι Ντάνταλκ και Μπαϊα

Την Παρασκευή θα πάω με μία δυάδα χαλαρού πονταρίσματος, ξεκινώντας χρονικά με τον άσο στο Ντάνταλκ-Σεντ Πάτρικς. Οι δύο ομάδες δεν έχουν ιδιαίτερες αγωνιστικές διαφορές, ωστόσο η Ντάνταλκ πέραν του ότι είναι πολύ αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της βρίσκεται και σε πολύ καλή κατάσταση. Είχε ξεκινήσει κάπως νωχελικά την σεζόν, αλλά πλέον μετράει πέντε νίκες στο αήττητο σερί έξι αγωνιστικών και προσπαθεί να μην χάσει εντελώς επαφή με την κορυφή. Λίγο πιο κάτω της η Σεντ Πάτρικς, ένα σύνολο που βασίζεται στην αμυντική λειτουργία και εκτιμώ πως θα παίξει «κλειστά» στο αποψινό και θα επιδιώξει να.. κλέψει αποτέλεσμα, δύσκολα όμως θα τα καταφέρει και κρατάω τον άσο σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Περίπου ίδια απόδοση (2.10) έχει το διπλό στο Τομπένσε-Μπαϊα για την 9η αγωνιστική της Β’ Βραζιλίας. Πολλές δυσκολίες έχουν βρει οι γηπεδούχοι στις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος, ακόμη δεν έχουν κάνει.. σεφτέ σε οκτώ αγωνιστικές (0-6-2). Αντιθέτως η Μπαϊα ευθύς εξαρχής έχει φανερώσει τις προθέσεις της, με πέντε νίκες και την πιο παραγωγική επίθεση της κατηγορίας φιγουράρει στις θέσεις απευθείας ανόδου, όπου και θέλει να παραμένει μέχρι τέλους. Πολύ πιο ποιοτικό σύνολο οι φιλοξενούμενοι και θα τους εμπιστευτώ.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Ντάνταλκ-Σεντ Πάτρικς 1 2.05
Τομπένσε-Μπαϊα 2 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr