Μάκης Κασσαλιάς

Κλασικά με MLS

Σάββατο, 28 Μαΐου 2022 - 14:07

Σε πλήρη εξέλιξη το θεαματικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών και θα αποτελέσει ξανά την βάση των επιλογών μου.

Κλασικά με MLS

Με τα πρωταθλήματα να ολοκληρώνονται το ένα μετά το άλλο, σταδιακά θα επικεντρωθούμε σε αυτά που έχουν φουλ δράση το καλοκαίρι όπως αυτό των Ηνωμένων Πολιτειών. Τρεις επιλογές από την MLS και θα ξεκινήσω με τον συνδυασμό άσου και over στο Λος Αντζελες-Σαν Χοσέ. Η μέρα με τη νύχτα η διαφορά των δύο ομάδων, με τους γηπεδούχους να φιγουράρουν στην κορυφή της γενικής κατάταξης έχοντας μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και πολύ δυνατή έδρα, ενώ το Σαν Χοσέ διαχρονικά είναι μία από τις ασθενέστερες ομάδες του πρωταθλήματος (αυτό ίσχυε και τα προηγούμενα χρόνια με τεχνικό τον Ματίας Αλμέιδα που ανέλαβε πλέον την ΑΕΚ). Το θέμα για τους Ερθκουέικς είναι πως δεν μπορούν με τίποτα να.. συμμαζέψουν την άμυνα τους. Και έτσι αναμένεται να περάσουν μία δύσκολη βραδιά σε μία από τις ισχυρότερες έδρες της κατηγορίας. Αναμένεται ευρεία νίκη των γηπεδούχων, πάντως και το Σαν Χοσέ κάλλιστα μπορεί να σκοράρει, πολύ πιθανός λοιπόν ο συνδυασμός άσου και over.

Ιδια επιλογή στο Κάνσας-Βανκούβερ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν, έχοντας όλες κι όλες τρεις νίκες σε 14 αγωνιστικές όμως δεν είναι για τόσο χαμηλά. Σταδιακά θα καλύψουν το χαμένο έδαφος και σίγουρα οι Καναδοί προσφέρονται για μία νίκη που θα τονώσει και την ψυχολογία. Σύνολο με χτυπητές αδυναμίες οι Καναδοί, ιδιαίτερα στα ταξίδια τους έχουν πολλά προβλήματα και δεν βλέπω τρόπο για να γλιτώσουν την ήττα. Το Βανκούβερ ότι καλό το περιμένει από την επίθεση, έχει τύχη να σκοράρει έστω μια φορά κι έτσι μαζί με τον πολύ πιθανό άσο θα πάω και με τα πολλά γκολ.

Και μία ασφαλής επιλογή από την Φινλανδία, όπου η ποιοτική Ιντερ Τούρκου απαγορεύεται να κάνει νέα γκέλα και δεν θα δυσκολευτεί να επιβληθεί της πολύ υποδεέστερης Ιλβες.

Ιντερ Τούρκου-Ιλβες 1 1.70
Λος Αντζελες-Σαν Χοσέ 1&over 1.90
Κάνσας-Βανκούβερ 1&over 2.50

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr