Μάκης Κασσαλιάς

Ψηλά η Ρανχάιμ

Κυριακή, 29 Μαΐου 2022 - 14:19

Με δύο καλοπληρωμένες επιλογές θα κάνω παιχνίδι την Κυριακή.

Ψηλά η Ρανχάιμ

Με δύο καλοπληρωμένες επιλογές θα κάνω παιχνίδι την Κυριακή. Αρχικά στο Ρανχάιμ-Φρέντρικσταντ για την δεύτερη κατηγορία της Νορβηγίας προξενεί εντύπωση η μεγάλη τιμή του άσου (2.30). Οι γηπεδούχοι έχουν μπει δυνατά στη σεζόν και περνώντας χωρίς απώλειες από την έδρα της Μιοντάλεν (1-2) πλησίασαν τις προνομιούχες θέσεις. Ομάδα με ευχέρεια στο σκοράρισμα η Ρανχάιμ, εύκολα ή δύσκολα περιμένω να επικρατήσει της ασταθούς Φρέντρικσταντ που έχει και κάποια σημαντικά προβλήματα απουσιών.

Δεύτερη στάση ΗΠΑ, όπου το Σιάτλ υποδέχεται την Σάρλοτ και ποντάρω στον συνδυασμό άσου και over. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει την χρονιά με αρκετές απώλειες, πληρώνοντας και τις παράλληλες υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ Βορείου/Κεντρικής Αμερικής. Σίγουρα η θέση τους είναι ψηλότερα από όπου έχουν περιοριστεί και καλούνται να καλύψουν άμεσα το χαμένο έδαφος. Η νεοσύστατη Σάρλοτ δεν είναι αμελητέα ποσότητα, όμως κυρίως μπροστά στο κοινό τους είναι που εμφανίζεται ανταγωνιστική. Μακριά από την Βόρεια Καρολάινα δεν… μπορεί και περιμένω άνετη επικράτηση των Σάουντερς.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Ρανχάιμ-Φρέντρικσταντ 1 2.30
Σιάτλ-Σάρλοτ 1&over 2.37

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr