Μάκης Κασσαλιάς

Νέο διπλό η Εθνική!

Κυριακή, 5 Ιουνίου 2022 - 04:51

Και την Κυριακή στην Λίγκα Εθνών προκύπτουν κάποια καλά σημεία για ποντάρισμα.

Νέο διπλό η Εθνική!

Η Ελλάδα πέρασε αλώβητη από την Βόρεια Ιρλανδία την Πέμπτη (0-1) και έχει δεύτερη σερί εξόρμηση στο Κόσοβο. Κάτι.. καλό φτιάχνει ο Γκουστάβο Πογιέτ στην Εθνική μας που επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα μετά την αποτυχία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι Κοσοβάροι είναι.. βουτηγμένοι στην μετριότητα, δεν νομίζω πως θα μπορέσουν να αντισταθούν στους διεθνείς μας εφόσον εκείνοι κάνουν μία έστω νορμάλ εμφάνιση. Περιμένω από την Εθνική μας να τα καταφέρει το ίδιο καλά και στην Πρίστινα.

Στο Βουλγαρία-Γεωργία ποντάρω στον άσο του 2.50! Πάνε αρκετά χρόνια πλέον που οι Βαλκάνιοι προσπαθούν να επιστρέψουν στο προσκήνιο όμως δεν το καταφέρνουν. Αλλωστε στο προηγούμενο Nations League υποβιβάστηκαν, μένοντας στην τελευταία θέση του γκρουπ με Ουαλία, Φινλανδία, Ιρλανδία, παίρνοντας μόλις δύο βαθμούς. Νεανικό σύνολο η Βουλγαρία, θα επιώξει μία νέα αρχή στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων τους και θεωρώ πως η έδρα θα παίξει τον ρόλο της απέναντι σε μία ομάδα που οπωσδήποτε είναι στα μέτρα της. Και όσον αφορά την Γεωργία οι προσπάθειες να ανέβει.. πίστα δεν ευοδώθηκαν, δεν είχε καλή παρουσία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

693. Βουλγαρία-Γεωργία 1 2.50
694. Κόσοβο-Ελλάδα 2 2.48

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr