Μάκης Κασσαλιάς

Θα ξεσπάσουν οι "τρικολόρ"

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - 14:56

Αδιάκοπα συνεχίζεται η δράση στη Λίγκα Εθνών, απόψε θα εμπιστευτώ την Γαλλία στην Βιέννη, άρωμα τερμάτων στο Δανία-Κροατία.

Θα ξεσπάσουν οι

Αρχικά πάω με το διπλό στο Αυστρία-Γαλλία. Η διαφορά των δύο ομάδων είναι η.. μέρα με τη νύχτα, αν και η αλήθεια είναι πως οι Αυστριακοί εμφανίζονται ικανοί για όλα Το απέδειξαν την προηγούμενη εβδομάδα, σαρώνοντας εκτός έδρας την Κροατία (0-3)! Ακολούθησε όμως η εντός έδρας ήττα από την Δανία που τους προσγείωσε στην πραγματικότητα και η λογική λέει πως θα υποχρεωθούν σε ακόμη μία, πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι τρικολόρ δεν έχουν περιθώρια απωλειών. Με συγκομιδή μόλις ενός βαθμού σε δύο αγωνιστικές, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια δεν την.. παίρνει για παιχνιδάκια και περιμένω να επιβάλλει την ανωτερότητα της.

Στην αναμέτρηση Δανία-Κροατία επιλέγω το γκολ-γκολ. Αριστα έχουν πάρει οι Σκανδιναβοί στο ξεκίνημα στον όμιλο, στην πρεμιέρα πανηγύρισαν σπουδαίο διπλό και μάλιστα με ανατροπή επί της Γαλλίας (1-2) για να ακολουθήσει νέα εκτός έδρας νίκη με θύμα την Αυστρία. Σε εξαιρετική κατάσταση το συγκρότημα του Κάσπερ Χιούλμαντ, φαντάζει περίπου δεδομένο πως θα σκοράρει στο αποψινό. Και θα ρισκάρω στο να σκοράρουν και οι πάντα πολύ επικίνδυνοι Βαλκάνιοι, που έχουν ανάγκη το αποτέλεσμα έχοντας περιοριστεί σε έναν βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Αυστρία-Γαλλία 2 1.75
Δανία-Κροατία G 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr