Μάκης Κασσαλιάς

Ρίσκο με Μιλσάμι

Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 - 12:02

Γεμάτο.. παγίδες το πρόγραμμα των αποψινών ρεβάνς για τον α' προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ και πάμε με μία δυάδα ρίσκου.

Ρίσκο με Μιλσάμι

Με.. αχαρτογράφητα νερά μοιάζουν οι αναμετρήσεις του α’ προκριματικού γύρου στο Κόνφερενς Λιγκ, αν και τα πρώτα παιχνίδια των ζευγαριών μας έδωσαν ένα δείγμα. Συνεπώς την Πέμπτη θα πάω με μία δυάδα ρίσκου και χαμηλού βεβαίως πονταρίσματος.

Αρχικά στην Μολδαβία η Μιλσάμι υποδέχεται την Πανέβεζις, με τις δύο ομάδες να έχουν αφήσει ανοικτούς λογαριασμούς με το 0-0 του πρώτου ματς. Προξενούν εντύπωση οι ιδιαίτερα υψηλές τιμές για νίκη των γηπεδούχων -με το σημείο να προσφέρεται στο 3.10- μιας και οι δύο ομάδες δεν έχουν σημαντικές αγωνιστικές διαφορές όπως φάνηκε. Μάλιστα, οι γηπεδούχοι έχουν και περισσότερες παραστάσεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο (πέρυσι έπαιξε πρώτη φορά στην Ευρώπη η Πανέβεζις). Ετσι θα πάρω το ρίσκο ποντάροντας στη νίκη-πρόκριση της Μιλσάμι.

Στην Σλοβενία, η Μούρα έχοντας βρεθεί με το ένα πόδι στην επόμενη φάση υποδέχεται την Σφίντουλ Γκεόργκε με στόχο φυσικά την δεύτερη νίκη. Στο 1-2 του πρώτου ματς, οι νικητές είχαν τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια, με την Σφίντουλ να φαίνεται επιθετικά μόνο στο τελευταίο 20λεπτο και να μειώνει στο 89’. Η λογική λέει πως οι έμπειροι Σλοβένοι δεν θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες για την πρόκριση και θα την πάρουν με δεύτερη νίκη, που πολύ πιθανόν να έρθει από το πρώτο ημίχρονο.

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ

Μιλσάμι-Πανέβεζις 1 3.10

Μούρα-Σφίντουλ 1/1 1.80

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr