Μάκης Κασσαλιάς

Με τρία διπλά

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2022 - 03:08

Μετά τις κόντρες στο Τσάμπιονς Λιγκ, την Πέμπτη τα τα φώτα πέφτουν στα πρώτα ματς του β’ προκριματικού γύρου στο Κόνφερενς Λιγκ.

Με τρία διπλά

Στη μάχη ΠΑΟΚ και Αρης, στοιχηματικά θα με απασχολήσει μόνο η εξόρμηση των κυπελλούχων Ελλάδας στην Βουλγαρία όπου αντιμετωπίζουν την Λέφσκι. Χαμένη η αίγλη της ομάδας της Σόφιας που εδώ και αρκετά χρόνια έχει.. εξαφανιστεί από το ευρωπαϊκό προσκήνιο έχοντας παράλληλα χάσει εντελώς τα πρωτεία στη γειτονική χώρα. Σύνολο με χτυπητές αδυναμίες η Λέφσκι, άλλωστε και οι ίδιοι οι άνθρωποι της δεν φαίνεται να πιστεύουν σε πρόκριση απέναντι στους Θεσσαλονικείς. Εκτιμώ πως η -μεγάλη- διαφορά των δύο ομάδων θα φανερωθεί από το πρώτο ματς στην Σόφια και ο ΠΑΟΚ θα βάλει γερές βάσεις πρόκρισης.

Από το Κόνφερενς Λιγκ, κρατάω και το διπλό στο Γκζίρα-Ραντνίτσκι Νις. Οι Μαλτέζοι στον α΄ προκριματικό ξεπέρασαν το πολύ χαμηλό εμπόδιο της Ιντερ Ντ’ Εσκάλντες, λογικά κάπου εδώ θα τερματιστεί η ευρωπαϊκή τους πορεία. Οι Σέρβοι της Ραντνίσκι Νις έδειξαν καλά στοιχεία στο ματς πρωταθλήματος με την Παρτιζάν χάνοντας μέσα από την αγκαλιά τους τη νίκη (3-3). Οι δύο είχαν αναμετρηθεί και το 2018 στον α’ προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ, με τους Σέρβους να παίρνουν δύο νίκες (4-0, 0-1), το ίδιο περιμένω να συμβεί φέτος.

Κλείσιμο με Μεξικό και το διπλό στο Κερετάρο-Μοντερέι. Σαν να μην φτάνει ότι αγωνιστικά είναι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες, η Κερετάρο καλείται να δώσει όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στην Απερτούρα με κλειστές πόρτες (λόγω τιμωρίας). Ετσι η σαφέστατα ανώτερη Μοντερέι είναι ξεκάθαρο φαβορί και βρίσκω αξία στο διπλό με τιμές άνω του διπλασιασμού.

ΠΡΟΤΑΣΗ

1018. Γκζίρα-Ραντνίτσκι Νις 2 1.81
1019. Λέφσκι Σόφιας-ΠΑΟΚ 2 1.98
1055. Κερετάρο-Μοντερέι 2 2.02

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr