Μάκης Κασσαλιάς

Συνδυαστικά πονταρίσματα

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 14:09

Στο Κόνφερενς Λιγκ πέφτουν τα φώτα την Πέμπτη και έχω ξεχωρίσει δύο επιλογές.

Συνδυαστικά πονταρίσματα

Αρχικά στο Τσουκαρίτσκι-Ουνιόν Λουξεμβούργου ποντάρω άσο από ημίχρονο. Χαώδης η διαφορά των δύο ομάδων όπως αποδείχθηκε περίτρανα στο πρώτο ματς (1-4), αλλά παρότι η πρόκριση έχει καθοριστεί δεν νομίζω πως οι Σέρβοι θα πάρουν αψήφιστα τον επαναληπτικό. Μία ομάδα αυτού του μεγέθους δεν μπορεί να.. σνομπάρει μία ευρωπαϊκή νίκη και περιμένω να καθαρίσει εύκολα και την ρεβάνς κόντρα στους εξαιρετικά αδύναμους Λουξεμβούργιους, άσος από ημίχρονο λοιπόν.

Επίσης, μου αρέσει ο συνδυασμός άσου και over στο Ντουνάισκα Στρέντα-Βικινγκούρ. Μία κλάση ανώτεροι οι Σλοβάκοι, πέρασαν με 2-0 από τα Φερόε και βρίσκονται με το.. 1,5 πόδι στον επόμενο προκριματικό. Σύνολο με φουλ επιθετική φιλοσοφία, που στον πρώτο γύρο απέκλεισε με δύο νίκες την Κλίφτονβιλ. Ανερχόμενη δύναμη στη χώρα της, αλλά σαφώς και δεν θα παραμελήσει τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Για την Βίκινγκουρ το ευρωπαϊκό ταξίδι εδώ ολοκληρώνεται και η άμυνα της αναμένεται να περάσει δύσκολες ώρες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ντουνάισκα Στρέντα-Βικινγκούρ 1&over 2.00

Τσουκαρίτσκι-Ουνιόν Λουξεμβούργου 1/1 1.90

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr