Μάκης Κασσαλιάς

Η έμπειρη και η.. Σταχτοπούτα

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2022 - 15:30

Σοβαρεύει.. το πράγμα στα προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ, πολύ ενδιαφέρουσες οι αποψινές μάχες για τον γ’ γύρο.

Η έμπειρη και η.. Σταχτοπούτα

Η ιστορική Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ που επανήλθε πέρυσι για τα καλά στο προσκήνιο του βελγικού ποδοσφαίρου, αντιμετωπίζει την Ρέιντζερς στο ουδέτερο Λέουβεν. Με παραμύθι μοιάζει η περσινή πορεία των γηπεδούχων που επιστρέφοντας στη μεγάλη κατηγορία της χώρας στόχευαν στην παραμονή αλλά λίγο έλειψε να προκύψει ο τίτλος! Εμεινε από δυνάμεις στα πλέι οφ, εν τέλει και αυτό το πρωτάθλημα κατέληξε στην Κλαμπ Μπριζ, σε κάθε περίπτωση η πορεία της ήταν εντυπωσιακή. Πλέον όμως μιλάμε για μία διαφορετική περίοδο, όπου η Ουνιόν πολύ δύσκολα θα επαναλάβει τα περσινά θαύματα. Ηδη τα πρώτα της δείγματα δεν ήταν και τόσο ενθαρρυντικά, φαίνεται να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα. Η Ρέιντζερς έχει.. φάει τα ευρωπαϊκά ματς με το κουτάλι, πέρυσι εξάλλου έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ! Θεωρώ πως οι ”διαμαρτυρόμενοι” θα βάλουν από απόψε βάσεις πρόκρισης, ήτοι δεν θα ηττηθούν (δελεάζει το διπλό του 2,75, αλλά χρειάζεται κάλυψη).

Στο Κόπα Σουνταμερικάνα, κυκλώνω τον άσο στο Νασιονάλ-Ατλ. Γκοϊανιένσε. “Φρενίτιδα” στους Ουρουγουανούς με την σπουδαία μεταγραφή του Λουίς Σουάρες, περιμένουν με άγριες διαθέσεις την μετρίου δυναμικής βραζιλιάνικη ομάδα στον πρώτο προημιτελικό της διοργάνωσης. Σε μεγάλη φόρμα η Νασιονάλ τρέχοντας σερί 9-1-1 στο πρωτάθλημα, ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε δια περιπάτου την Ουνιόν Σάντα Φε. Αντιθέτως η Γκοϊανιένσε αντιμετωπίζει μεγάλες δυσκολίες, με πέντε ήττες στα επτά πιο πρόσφατα έχει κατρακυλήσει στην προτελευταία θέση και αναμένεται να περάσει δύσκολο βράδυ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ουνιόν Σεντ Γκιλουάζ-Ρέιντζερς 2 DNB 1.87

Νασιονάλ-Ατλ. Γκοϊανιένσε 1 1.72

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr