Μάκης Κασσαλιάς

Αρωμα τερμάτων στο Βίλνιους

Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 12:41

Η Μπόντο Γκλιμτ είναι και με τα.. δύο πόδια στα πλέι οφ του Champions League, ανοιχτή αναμένεται η ρεβάνς με την Ζαλγκίρις.

Αρωμα τερμάτων στο Βίλνιους

Κρίσιμη ευρωπαϊκή ομάδα διανύουμε, καθώς στους επαναληπτικούς του γ’ προκριματικού θα γίνει το μεγάλο ξεκαθάρισμα. Από το Τσάμπιονς Λιγκ, επιλέγω το over στο Ζαλγκίρις-Μπόντο Γκλιμτ. Την πρόκριση την έχει πάρει ήδη η πρωταθλήτρια Νορβηγίας μετά το 5-0, έτσι οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν απλώς να αποχαιρετίσουν τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι. Οι Λιθουανοί έκαναν την μεγάλη έκπληξη στην προηγούμενη φάση αποκλείοντας -και μάλιστα εύκολα, με δύο νίκες- την Μάλμε, δείχνοντας αρετές κυρίως επιθετικά. Η Μπόντο Γκλιμτ σκοράρει και πάλι κατά βούληση (7-0 την Οντ στο πρωτάθλημα), φυσικά θα συνδράμει στο να γίνει ένα ανοιχτό ματς, με τουλάχιστον τρία γκολ.

Στην Β’ Σουηδίας, πάω με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο Νόρμπι-Μπράγκε. Πολύ ανώτερο σύνολο οι φιλοξενούμενοι, σκαρφάλωσαν πλέον στην δεύτερη θέση και η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά. Αντιθέτως η Νόρμπι με την ευάλωτη άμυνα βρίσκεται χαμηλά, πάντως στα εντός έδρας τουλάχιστον παλεύει. Πολλά γκολ στα ματς των γηπεδούχων εσχάτως και περιμένω.. μία από τα ίδια απέναντι σε έναν παραγωγικό αντίπαλο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ζαλγκίρις-Μπόντο Γκλιμτ over 1.85

Νόρμπι-Μπράγκε G&over 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr