Μάκης Κασσαλιάς

Ποντάροντας... ελληνικά

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2022 - 03:42

Τα φώτα απόψε σε Γιουρόπα Λιγκ-Κόνφερενς Λιγκ, θα ρισκάρω με τις νίκες των δύο εκπροσώπων μας, Ολυμπιακού και Αρη.

Ποντάροντας... ελληνικά

Στο Γιουρόπα Λιγκ και παρότι ο Ολυμπιακός.. σέρνεται, θα τον εμπιστευτώ για νίκη-πρόκριση στην Μπρατισλάβα απέναντι στην Σλόβαν. Το… κακό έχει παραγίνει μετά τον διασυρμό από την Μακάμπι Χάιφα και ενδεχόμενος νέος αποκλεισμός θα συνταράξει συθέμελα τους Πειραιώτες. Καμία όρεξη δεν έχουν για να γίνει κάτι τέτοιο και θα βάλουν τα δυνατά τους για να γλιτώσουν νέο κάζο. Οι Σλοβάκοι είναι υπολογίσιμοι και μαχητές, αλλά με ταβάνι. Δεν μπορούν να συγκριθούν με έναν κανονικό Ολυμπιακό και θα ρισκάρω το καλοπληρωμένο διπλό.

Οπως θα ποντάρω και στη νίκη του Αρη απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, παρότι η πρόκριση έχει δυσκολέψει πολύ μετά την ήττα 2-0 στο Ισραήλ. Αν και εκεί δεν είχαν καλή απόδοση οι Θεσσαλονικείς, στα προηγούμενα ματς έδειξαν αρετές κυρίως στην επίθεση και περιμένω να παίξουν τα.. ρέστα τους στον επαναληπτικό. Η Μακάμπι ασφαλώς έχει πλησιάσει την πρόκριση, πάντως μακριά από την βάση της δεν είναι το ίδιο δυνατή και ο άσος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αρης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 1 2.15
Σλόβαν Μπρατισλάβας-Ολυμπιακός 2 2.55

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr