Μάκης Κασσαλιάς

Φόβος και τρόμος το Λος Αντζελες

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 - 02:19

Από νίκη σε νίκη πετούν οι πανίσχυροι Καλιφορνέζοι που θα κάνουν πλάκα με την Σάρλοτ.

Φόβος και τρόμος το Λος Αντζελες

Ακόμη ένα κουπόνι.. σεντόνι, αρχικά στην τρίτη αγωνιστική της Λιγκ2 κρατάω τον άσο στο Μπράντφορντ-Νιούπορτ. Οι γηπεδούχοι έχουν.. ξεπέσει τα τελευταία χρόνια στην τέταρτη κατηγορία, κάτι που βάσει της ιστορίας δεν τους αρμόζει. Πάντως φέτος έχουν ισχυροποιήσει το ρόστερ με αποκλειστικό στόχο την άνοδο και μπορούν να το πετύχουν έστω κι αν τα πρώτα δείγματα δεν ήταν απόλυτα ενθαρρυντικά. Μεσοβδόμαδα πάντως έκανε πολύ καλή εμφάνιση αποκλείοντας την Χαλ (3-2) στο Λιγκ Καπ. Η Νιούπορτ σαφώς είναι υπολογίσιμη, όμως δεν μπορεί να κάνει το.. ξεπέταγμα και να διεκδικήσει την άνοδο κάτι που αναμένεται να ισχύσει και φέτος. Με αυτές τις τιμές, βρίσκω αξία στον άσο.

Στην αγαπημένη MLS, μου αρέσει ο άσος στο Σινσινάτι-Ατλάντα. Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις φέτος είναι η ομάδα από το Οχάιο, που με μπροστάρη τον εξαιρετικό Αμερικανό επιθετικό Βάσκεζ πραγματοποιεί υψηλές πτήσεις και βρίσκεται πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει θέση στα πλέι οφ. Στην προ ημερών νίκη επί της Φιλαδέλφεια, το Σινσινάτι κατά διαστήματα.. έκρυψε την μπάλα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Αντιθέτως η Ατλάντα έχει σταθερά απογοητευτική πορεία, ιδιαίτερα οι εκτός έδρας επιδόσεις της είναι.. θλιβερές (1-3-7) και λογικά θα περάσει μία δύσκολη βραδιά.

Ετερη επιλογή από το συναρπαστικό πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών, ο άσος από ημίχρονο στο Λος Αντζελες-Σάρλοτ. Σαν να λέμε η μάχη του.. Δαυίδ με τον Γολιάθ καθώς το Λος Αντζελες είναι η ισχυρότερη ομάδα της κατηγορίας και εντός έδρας κατά μέσο όρο σκοράρει πάνω από δύο γκολ, ενώ η Σάρλοτ μπορεί να είναι ανταγωνιστική μπροστά στο κοινό της αλλά μακριά από την Βόρεια Καρολίνα.. χάνεται και για την ακρίβεια έχει την χειρότερη επίδοση του πρωταθλήματος. Περιμένω το γήπεδο να.. γείρει, πάω με τον πολύ πιθανό άσο από ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπράντφορντ-Νιούπορτ 1 2.25
Σινσινάτι-Ατλάντα 1 2.17
Λος Αντζελες-Σάρλοτ 1/1 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr