Μάκης Κασσαλιάς

Πολλά με λίγα στην Καλιφόρνια

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2022 - 14:38

Ανιση μάχη στο “Μπανκ οφ Καλιφόρνια”, όπου η Ουάσινγκτον του Ταξιάρχη Φούντα αντιμετωπίζει το υπερηχητικό Λος Αντζελες.

Πολλά με λίγα στην Καλιφόρνια

Φουλ δράση στις μικρές Αγγλίες, πολλά ματς από την αμερικανική ήπειρο και ξεκίνημα από το νησί. Στην Λιγκ2 διεξάγεται η τέταρτη αγωνιστική και έχω εντοπίσει δύο επιλογές. Αρχικά στο Κόλτσεστερ-Μπράντφορντ μου αρέσει ο συνδυασμός γκολ-γκολ και over. Εχουν δυνατότητες οι γηπεδούχοι, αν και ακόμη δεν έχουν καταφέρει να το δείξουν έχοντας πάρει μόλις ένα βαθμό σε τρεις αγωνιστικές. Τα αμυντικά κενά είναι βεβαίως δεδομένα και μία ομάδα με την ποιότητα της Μπράντφορντ πιθανότατα θα τα εκμεταλλευτεί.

Ασο θα ποντάρω στο Τζίλιγχαμ-Χάρογκειτ. Στις δυνατές ομάδες της Λιγκ2 –όπου υποβιβάστηκε φέτος- συγκαταλέγεται η Τζίλιγχαμ, πάντως δεν έχει πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα μετρώντας μία νίκη και δύο ήττες. Θα συνέλθει σύντομα και εκτιμώ πως θα τα βγάλει πέρα με την υποτονική στο ξεκίνημα Χάρογκειτ, μια ομάδα που αν φτάσει στην παραμονή χωρίς άγχος θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη.

Πάμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κυκλώνω τον συνδυασμό άσου και over 3.5 στο Λος Αντζελες-Ουάσινγκτον. Τίποτε δεν μένει όρθιο στον διάβα των πρωτοπόρων της MLS, που έχουν ισχυροποιηθεί σε βαθμό τέτοιο που οι περισσότερες -αν όχι όλες- οι αντίπαλοι όχι απλώς δεν μπορούν να το αντιμετωπίσουν αλλά απειλούνται με συντριβή. Εξι συνεχόμενες νίκες για το Λος Αντζελες, με τις δύο πιο πρόσφατες να είναι σαρωτικές (5-0 την Σάρλοτ, 1-4 το Σολτ Λέικ). Η Ουάσινγκτον έχει παραγωγική επίθεση αλλά η άμυνα της είναι εξαιρετικά ευάλωτη, δεν βλέπω τον τρόπο να αποφύγει την βαριά ήττα στην Καλιφόρνια.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Κόλτσεστερ-Μπράντφορντ G&over 2.50

Τζίλιγχαμ-Χάρογκειτ 1 1.94

Λος Αντζελες-Ουάσινγκτον 1&over 3.5 2.25

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr