Μάκης Κασσαλιάς

Πήρε ώθηση η Μάνσφιλντ

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022 - 03:28

Αμέτρητες οι επιλογές του Σαββάτου, ως είθισται θα βασιστώ σε MLS και Λιγκ2 Αγγλίας.

Πήρε ώθηση η Μάνσφιλντ

Αρχή από το νησί, με τον καλοπληρωμένο άσο στο Μάνσφιλντ-Στόκπορτ. Οι γηπεδούχοι έχουν φιλοδοξίες που φτάνουν στην άνοδο και έχουν το υλικό για να τα καταφέρουν, όπως έδειξαν στο εντυπωσιακό 5-2 επί της Γουίμπλεντον όπου επέστρεψαν από το 0-2. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη έχοντας και ισάριθμες ήττες και μπορεί να βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να περιορίζουν όσο μπορούν τις απώλειες. Η Στόκπορτ κάθε άλλο παρά αμελητέα ποσότητα είναι, όμως τα μέχρι τώρα δείγματα δεν είναι ενθαρρυντικά έχοντας υποστεί τρεις ήττες σε τέσσερις αγωνιστικές και θα ρισκάρω με τον άσο.

Στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας μου αρέσει ο άσος στο Σουίντον-Ροτσντέιλ. Και για την Σουίντον ισχύουν πάνω-κάτω όσα προανέφερα για την Μάνσφιλντ, ανήκει δηλαδή στο γκρουπ των ομάδων που θα διεκδικήσουν άνοδο αλλά και που επίσης έχει ήδη κάποιες απώλειες που δεν θα «έπρεπε». Τι να πει όμως και η Ροτσντέιλ που έχει τα.. χάλια της, υπέστη τέσσερις ήττες στις ισάριθμες αγωνιστικές και ήδη έδιωξε τον προπονητή. Αυτό δεν θα με αποτρέψει από το να εμπιστευτώ τους αρκετά ποιοτικούς γηπεδούχους, που θέλουν επιτέλους να σπάσουν το σερί ισοπαλιών.

Πάμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχικά για το διπλό στο Ουάσινγκτον-Φιλαδέλφεια Γ. Κακή ομάδα η Ουάσινγκτον, ούτε ο Γουέιν Ρούνεϊ κατά πως φαίνεται μπορεί να αλλάξει πολλά. Οι ελπίδες για πλέι οφ είναι μόνο μαθηματικές και μπορεί εντός έδρας να το.. παλεύει ωστόσο δεν βλέπω να γλιτώνει την ήττα από μία πολύ πιο ποιοτική ομάδα όπως αναμφίβολα είναι η πρωτοπόρος της Ανατολής, που έχει και να επιδείξει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Κλείσιμο με τον συνδυασμό άσου και over στο Κολοράντο-Χιούστον. Κλασική ομάδα έδρας οι Ράπιντς, έχουν απόλυτη ανάγκη τη νίκη ώστε να μην μείνουν πιο πίσω στο κυνήγι των πλέι οφ. Η λογική λέει πως θα τα καταφέρουν κόντρα στους Τεξανούς, που πέραν κάποιων αναλαμπών συνολικά εμφανίζουν μεγάλες αδυναμίες.

ΠΡΟΤΑΣΗ

245. Μάνσφιλντ-Στόκπορτ 1 2.32

249. Σουίντον-Ροτσντέιλ 1 2.00

1036. Ουάσινγκτον-Φιλαδέλφεια Γ. 2 2.20

1041. Κολοράντο-Χιούστον 1&over 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr