Μάκης Κασσαλιάς

Με την εμπειρία η Βικτόρια Πλζεν

Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 15:02

Μεγάλη ευρωπαϊκή εβδομάδα με τις καθοριστικές ρεβάνς στις τρεις διοργανώσεις, με μία δυνατή δυάδα θα πορευτώ απόψε.

Με την εμπειρία η Βικτόρια Πλζεν

Στα αποψινά ματς του Τσάμπιονς Λιγκ, επιλέγω τον άσο στο Βικτόρια Πλζεν-Καραμπάγκ. Ανοιχτοί οι λογαριασμοί των δύο ομάδων μετά το 0-0 στο Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο οι Τσέχοι (που στους προηγούμενους προκριματικούς απέκλεισαν πανεύκολα Ελσίνκι και Σέριφ Τίρασπορ) είναι πιο έμπειροι αλλά και θεωρητικά ανώτεροι. Σίγουρα οι Αζέροι έχουν ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια (είναι η 9η διαδοχική σεζόν που θα συμμετάσχουν σε ευρωπαϊκό όμιλο), αλλά σε καμία περίπτωση δεν προκαλούν.. φόβο πόσο μάλλον μακριά από την βάση τους. Η Καραμπάγκ ήταν επικίνδυνη στο πρώτο ματς ενώ έκλεισε και καλά τους διαδρόμους, όμως απόψε τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Οι Τσέχοι έχουν ρίξει όλο το βάρος στην πρόκριση για τους χρυσοφόρους ομίλους και περιμένω να την πάρουν, καλή περίπτωση ο άσος σε τιμές αρκετά πάνω του διπλασιασμού.

Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας, θα ρισκάρω με τον άσο από ημίχρονο στο Σέφιλντ Γουένστεϊ-Ροτσντέιλ. Η Σέφιλντ Γουένσντεϊ, που συμπτωματικά στην περσινή διοργάνωση είχε αποκλείσει την Ροτσντέιλ στον 2ο γύρο (0-2), έχει ξεκινήσει δυνατά στην Λιγκ1 και μετά το πολύτιμο διπλό επί της Μπόλτον ανέβηκε στην τέταρτη θέση. Φιλόδοξες οι “κουκουβάγιες”, με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο για πρόκριση σε βάρος της ουραγού της τέταρτης κατηγορίας. Κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν για την Ροτσντέιλ, είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό (και έχοντας σκοράρει μόνο ένα γκολ) όχι μόνο στην Λιγκ2 αλλά και στις τέσσερις επαγγελματικές κατηγορίες!Εκτιμώ, συνεπώς, πως η επικράτηση των γηπεδούχων θα επιτευχθεί άνετα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Βικτόρια Πλζεν-Καραμπάγκ 1 2.25

Σέφιλντ Γουένστεϊ-Ροτσντέιλ 1/1 2.10

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr