Μάκης Κασσαλιάς

Ανετα Φενέρμπαχτσε και Ραπίντ Βιέννης

Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2022 - 12:43

Συνεχίζεται η μεγάλη ευρωπαϊκή εβδομάδα με τις ρεβάνς σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ.

Ανετα Φενέρμπαχτσε και Ραπίντ Βιέννης

Στο Γιουρόπα Λιγκ, περιμένω από την Φενέρμπαχτσε να αποδείξει και στον επαναληπτικό την καταφανή ανωτερότητα της έναντι της Αούστρια Βιέννης. Η ιδιαίτερα ποιοτική τουρκική ομάδα πέρασε από την αυστριακή πρωτεύουσα χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση (0-2) και μπορεί να μην έχει ανάγκη τη δεύτερη νίκη αλλά περιμένω να την πάρει με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία. Οι Αυστριακοί μπορεί να συμμετέχουν κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ειδικά με τέτοιους ισχυρούς αντιπάλους, οι «βιολέτες» δεν έχουν την παραμικρή τύχη.

Ενώ στο Κόνφερενς Λιγκ, μου αρέσει ο άσος στο Βίκινγκ-Στεάουα. Την χαμένη τους αίγλη προσπαθούν να βρουν τα τελευταία χρόνια οι Ρουμάνοι, χωρίς επιτυχία όμως. Ακόμη και εντός συνόρων αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες έχοντας χάσει εντελώς την πρωτοκαθεδρία, πόσο μάλλον στις διεθνείς διοργανώσεις. Από την πλευρά της η νορβηγική ομάδα δεν είναι κάτι σπουδαίο, φέτος όμως έχει αξιοπρόσεκτη παρουσία και φιγουράρει ψηλά στο πρωτάθλημα.

Κλείσιμο με τον συνδυασμό άσου και over στο Ραπίντ Βιέννης-Βαντούζ. Οι Αυστριακοί υποτίμησαν τον αντίπαλο στο πρώτο ματς και βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ, γλίτωσαν τα χειρότερα ισοφαρίζοντας και τώρα θέλουν να… τελειώσουν την δουλειά. Η Βαντούζ παίζει ανελλιπώς στην Ευρώπη μέσω… Λιχτενστάιν, αν και έκανε πολύ μεγάλη έκπληξη στον προηγούμενο γύρο αποκλείοντας την Κόνιασπορ γενικότερα δεν έχει την δυναμική για να σταθεί ανταγωνιστικά και το πιθανότερο είναι να υποστεί ευρεία ήττα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φενέρμπαχτσε-Αούστρια Βιέννης 1/1 2.15

Βίκινγκ-Στεάουα 1 2.32

Ραπίντ Βιέννης-Βαντούζ 1&over 1.95

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr