Μάκης Κασσαλιάς

"Πετάει" η Μινεσότα

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2022 - 02:16

Σε εκπληκτική κατάσταση οι «κόλυμβοι», λογικά δεν θα δυσκολευτούν απέναντι στο Χιούστον.

Στην Λιγκ2, κυκλώνω τον άσο στο Τρανμίρ-Κόλτσεστερ. Φιλόδοξη και αρκετά ποιοτική η Τρανμίρ, δεν έχει όμως την συγκομιδή που θα ήθελε μετά από πέντε αγωνιστικές και πρέπει να περιορίσει τις απώλειες. Μεσοβδόμαδα στο Λιγκ Καπ έβαλε δύσκολα στην Νιούκαστλ, προηγήθηκε αλλά λύγισε (1-2) ενώ ήττα με ανατροπή υπέστη και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά περιμένω να τα καταφέρει κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έχει ξεκινήσει καλά (1-1-3) εμφανίζοντας αδυναμίες κυρίως στη λειτουργία των μετόπισθεν.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχικά επιλέγω τον άσο στο Μινεσότα-Χιούστον. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο δίμηνο η Μινεσότα, η δίκαιη νίκη επί του Οστιν ήταν η έβδομη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές (7-2-1) και την έχει βάλει σε θέση οδηγού για μία θέση στα πλέι οφ. Η επίθεση των γηπεδούχων έχει πάρει.. φωτιά έχοντας μεγάλη πολυφωνία και δεν νομίζω ότι υπάρχει τρόπος να χάσει βαθμούς από το αναιμικό μακριά από το Τέξας Χιούστον, που άλλωστε δεν έχει και ιδιαίτερο κίνητρο με τις ελπίδες για πλέι οφ να είναι περισσότερο θεωρητικές έχοντας πάρει μόλις ένα βαθμό στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές.

Στο Σάρλοτ-Τορόντο περιμένω.. φεστιβάλ τερμάτων και ποντάρω στον συνδυασμό γκολ-γκολ και over 3.5. Μπροστά στο κοινό της η ομάδα της Βόρεια Καρολίνα είναι σκληρό καρύδι, αρέσκεται να γίνει γρήγορο ρυθμό, παράγει αλλά και δέχεται πολλές φάσεις. Το Τορόντο μετά τις προσθήκες των Ιταλών Ινσίνιε και Μπερναντέτσκι έχει ανέβει επίπεδο. Επιθετικά είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, ανασταλτικά όμως έχει θέματα να λύσει. Και οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, εκτιμώ πως το σκορ θα.. ξεφύγει με τους γηπεδούχους να μετρούν εννιά συνεχόμενα over ενώ τα τέσσερα τελευταία του Τορόντο ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ και over.

Τρίτη επιλογή από την MLS, ο συνδυασμός άσου και over 1.5 στο Φιλαδέλφεια-Κολοράντο. Φοβερή και τρομερή η Γιούνιον, έρχεται από το εντυπωσιακό 0-6 στην Ουάσινγκτον, είναι η μοναδική αήττητη εντός έδρας ομάδα και έχει την μακράν καλύτερη άμυνα. Το Κολοράντο… χάνεται εκτός έδρας και θα περάσει δύσκολες ώρες στην Πενσιλβάνια.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Τρανμίρ-Κόλτσεστερ 1 2.05

Μινεσότα-Χιούστον 1 1.71

Σάρλοτ-Τορόντο G&over 3.5 2.70

Φιλαδέλφεια-Κολοράντο 1&over 1.5 1.80

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr