Μάκης Κασσαλιάς

“Ναρκοπέδιο” το Λιγκ Τρόφι

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2022 - 14:13

Παρά την “επικινδυνότητα” της διοργάνωσης θα κυνηγήσω την τύχη μου στον τέταρτη κατά σειρά πιο σημαντικό αγγλικό θεσμό.

“Ναρκοπέδιο” το Λιγκ Τρόφι

Θα ξεκινήσω με τον άσο στο Γουίκομ-Τότεναμ u21. Αξιόλογη ομάδα η Γουίκομ, με ευχέρεια στο σκοράρισμα και μπορεί να μπει με το δεξί στη διοργάνωση κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έχει καθόλου καλή παρουσία στο πρωτάθλημα της Premier League2. Για την ακρίβεια η Τότεναμ έχει πάρει μόλις ένα βαθμό σε ισάριθμες αγωνιστικές, επίδοση που με κάνει να θεωρώ πως δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα σε αυτή την έδρα.

Στην ίδια διοργάνωση, θα ποντάρω και τον άσο στο Γουόλσολ-Γουέστ Χαμ u21. Οι γηπεδούχοι συγκαταλέγονται στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την άνοδο από την Λιγκ2, ξεκίνησαν πολύ δυνατά επιδεικνύοντας την δυναμική τους και παρότι στη συνέχεια έπεσαν κάπως δεν παύουν να αποτελούν ένα αρκετά δυνατό σύνολο. Οπωσδήποτε ανώτερο της Γουέστ Χαμ u21, που έχει φανερώσει μεγάλα αμυντικά κενά έχοντας δεχτεί έντεκα γκολ σε τέσσερις αγωνιστικές (4/4 γκολ-γκολ και over). Ο άσος είναι το πρώτο σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γουίκομ-Τότεναμ u21 1 2.02

Γουόλσολ-Γουέστ Χαμ u21 1 2.05

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr