Μάκης Κασσαλιάς

Με το.. δεξί η Αϊντραχτ

Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2022 - 12:38

Οι «αετοί» της Φρανκφούρτης επιστρέφουν στη διοργάνωση των κορυφαίων μετά από …62 χρόνια και στην πρεμιέρα μπορούν να υποτάξουν την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Με το.. δεξί η Αϊντραχτ

Στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα ποντάρω τον άσο στο Αϊντραχτ Φρ.-Σπόρτινγκ Λ. Οι «αετοί» ξεκίνησαν δυνατά στη Μπουντεσλίγκα με αήττητο τεσσάρων αγωνιστικών, προέρχονται από τις δύο κολλητές τεσσάρες με τις οποίες «φιλοδώρησαν» Βέρντερ Βρέμης και Λειψία και αδημονούν για την πρώτη τους παρουσία ανάμεσα τους «μεγάλους» της Ευρώπης μετά από… 62 χρόνια! Αντιθέτως η Σπόρτινγκ υπολειτουργεί στο ξεκίνημα της σεζόν, είναι χαρακτηριστικό πως ήδη έχει υποστεί δύο ήττες σε πέντε αγωνιστικές στο εγχώριο πρωτάθλημα και παραδοσιακά αποδυναμώνεται μακριά από την Λισσαβόνα. Μομέντουμ και έδρα με ωθούν στον καλοπληρωμένο άσο.

Ξημερώματα Πέμπτης διεξάγεται και ο τελικός του κυπέλλου Ηνωμένων Πολιτειών, με το Ορλάντο να υποδέχεται στην έδρα του το Σακραμέντο Ριπάμπλικ. Τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους διεκδικούν τα "λιοντάρια", φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους φιλοξενούμενους που δεν παίζουν καν στο MLS, αλλά στην δεύτερη κατηγορία. Η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη, το Ορλάντο διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά και θεωρώ πως θα συνδυάσει ουσία και θέαμα.

Αϊντραχτ Φρ.-Σπόρτινγκ Λ. 1 2.10

Ορλάντο-Σακραμέντο Ριπάμπλικ 1&over 2.30

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr