Μάκης Κασσαλιάς

Σημεία ανωτερότητας

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:27

Στο Γιουρόπα Λιγκ απόψε τα περισσότερα φώτα, θα ποντάρω σε δύο εκπρόσωπους της Τουρκίας.

Σημεία ανωτερότητας

Στο Γιουρόπα Λιγκ, Φενέρμπαχτσε και Ντιναμό Κιέβου διασταυρώνουν τα ξίφη τους λίγες ημέρες μετά τις δύο αναμετρήσεις τους στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ όπου οι Ουκρανοί κατάφεραν να προκριθούν στα πέναλτι. Αλλά τελικά δεν πέτυχαν κάτι περισσότερο από την τουρκική ομάδα, η οποία έχει ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό και φιλοδοξεί σε μία υπερβατική πορεία. Μπορούν να πάρουν.. κρύα εκδίκηση οι γηπεδούχοι υπερτερώντας σε ποιότητα, για να αυξήσω την μικρή απόδοση του άσου τον συνδυάζω με το πολύ πιθανό over 1.5. Στην πρεμιέρα των ομίλων του Κόνφερενς Λιγκ, μου αρέσει το διπλό στο Χαρτς-Μπασακσεχίρ. Σε όλα υπερτερούν οι Τούρκοι, που έχουν αποκτήσει πλέον ευρωπαϊκή εμπειρία και περιμένω να επιβάλλουν την ανωτερότητα τους στο Εδιμβούργο.

Στην Β’ Μεξικού ποντάρω τον άσο από ημίχρονο στο Ατλάντε-Σιμαρόνες. Μακράν η ισχυρότερη ομάδα της κατηγορίας είναι η Ατλάντε, έρχεται από το εκκωφαντικό 0-5 επί της Τλαξκάλα που ήταν το έβδομο τρίποντο στο αήττητο έντεκα αγωνιστικών. Κατά μέσο όρο σκοράρει δύο γκολ και η λογική λέει πως θα φτάσει σε εύκολη επικράτηση με αντίπαλο μία πολύ υποδεέστερη ομάδα που έχει μόλις ένα διπλό σε έξι εξορμήσεις. Καλή επιτυχία σε ότι κι αν επιλέξετε!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φενέρμπαχτσε-Ντιναμό Κιέβου 1&over 1.5 1.90

Χαρτς-Μπασακσεχίρ 2 2.27

Ατλάντε-Σιμαρόνες 1/1 2.40

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr