Μάκης Κασσαλιάς

Φεστιβάλ τερμάτων στην Ατλάντα

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:17

Η πρωταθλήτρια του 2018 υποδέχεται σε εξαιρετικά κρίσιμο ματς το Τορόντο σε ματς όπου αναμένεται.. βροχή τερμάτων.

Φεστιβάλ τερμάτων στην Ατλάντα

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αρχικά πάω με τον συνδυασμό γκολ-γκολ και over στο Ατλάντα-Τορόντο. Σταθερά απογοητευτική η Ατλάντα και διατρέχει μεγάλο κίνδυνο να χάσει τα πλέι οφ, πάντως μπροστά στο κοινό της μεταμορφώνεται προς το καλύτερο. Το Τορόντο δυνάμωσε πολύ με τις σπουδαίες προσθήκες Ινσίνιε και Μπερναντέτσκι, αλλά μόνο στο επιθετικό κομμάτι καθώς στα μετόπισθεν τα προβλήματα του παραμένουν άλυτα. Πρόκειται για ματς εξαιρετικής σημασίας, καθώς μόνο ο νικητής -αν υπάρξει- θα διατηρεί βάσιμες ελπίδες για τα πλέι οφ και από τη στιγμή που αμφότερες ξεκάθαρα στηρίζονται στην επίθεση
(και τα επτά τελευταία της Ατλάντα ήταν συνδυασμός γκολ-γκολ και over, τα 6/7 του Τοροντο) προφανώς θα κάνω παιχνίδι με τα τέρματα.

Στο Σινσινάτι-Σαν Χοσέ οι γηπεδούχοι μπορούν να πιστοποιήσουν την ανωτερότητα τους κάνοντας σημαντικό βήμα για πλέι οφ. Αν και γενικότερα το Σινσινάτι είναι της,.. ισοπαλίας, αυτή τη φορά αναμένεται να πάρει και τους τρεις βαθμούς κόντρα σε μία από τις ασθενέστερες ομάδες του πρωταθλήματος. Σχετικά χαμηλά ο άσος, «τσιμπάει» λίγο ψηλότερα αν συνδυαστεί με over 1.5.

Ιδια επιλογή, συνδυασμό άσου και over 1,5 δηλαδή, θα ποντάρω στο Κολοράντο-Βανκούβερ. Ιδιαίτερα αποτελεσματικοί μπροστά στο κοινό τους οι Ράπιντς, αρκετά αδύναμοι μακριά από την βάση τους οι Καναδοί (2-4-9, με 14-32 γκολ), πρώτος λόγος λοιπόν στους γηπεδούχους.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ατλάντα-Τορόντο G&over 1.85

Σινσινάτι-Σαν Χοσέ 1&over 1.5 2.00

Κολοράντο-Βανκούβερ 1&over 1.5 2.00

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr