Μάκης Κασσαλιάς

Με την έδρα Νορθάμπτον και Σάτον

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 02:04

Σε δύο από τις ομάδες που φιλοδοξούν στην άνοδο θα στηριχτώ στην 9η αγωνιστική της Λιγκ2.

Με την έδρα Νορθάμπτον και Σάτον

Με.. τρελούς ρυθμούς συνεχίζεται η δράση, όπου και πάλι θα βασιστώ στα αγαπημένα μου πρωταθλήματα, MLS και Λιγκ2. Αρχικά στο νησί ποντάρω τον συνδυασμό άσου και over στο Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ. Υψηλές οι φιλοδοξίες της Νιούκαστλ που έχει ενισχυθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό, δείχνει πάντως να χρειάζεται χρόνο για να αποκτήσει καλύτερη χημεία μετρώντας τέσσερις ισοπαλίες στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Εβγαλε δύσκολο πρόγραμμα βέβαια και απέναντι σε μία ομάδα στα μέτρα της όπως η Μπόρνμουθ, εκτιμώ πως μπορεί να πάρει αυτό που χρειάζεται. Πολύ ευάλωτη άμυνα έχουν εμφανίσει οι φιλοξενούμενοι και όχι μόνο στο ταπεινωτικό 9-0 από την Λίβερπουλ, δύσκολα θα πάρουν αποτέλεσμα σε ένα ματς που πιθανότατα θα έχει και τουλάχιστον δύο γκολ.

Πάμε στην Λιγκ2, πρώτα για τον άσο στο Νορθάμπτον-Ροτσντέιλ. Δεδομένα ικανή η Νορθάμπτον, που διαθέτει και μία από τις ισχυρότερες έδρες του πρωταθλήματος. Θέλει τη νίκη για να παραμείνει ψηλά και ασφαλώς αποτελεί φαβορί κόντρα στην απογοητευτική ουραγό. Χωρίς νίκη παραμένουν οι φιλοξενούμενοι, με την «φτωχή» συγκομιδή δύο βαθμών σε οκτώ αγωνιστικές και την δεύτερη χειρότερη άμυνα, φαντάζει «χλωμό» να κάνουν ζημιά σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο.

Η έτερη επιλογή μου από την τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας είναι ο συνδυασμός άσου και over 1,5 στο Σάτον-Χάρτλπουλ. Κλασική ομάδα έδρας οι Λονδρέζοι, με τρεις νίκες στο αήττητο τεσσάρων αγώνων, έχει τον πρώτο και τελευταίο κόντρα στην προβληματική Χάρτλπουλ που έχει άλυτα αμυντικά προβλήματα. Και εδώ για να αυξήσω κάπως την απόδοση του άσου τον συνδυάζω με το πολύ πιθανό over 1,5.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάω με τον συνδυασμό άσου και over στο Λος Αντζελες Γκάλαξι-Κολοράντο. Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας πριν τα πλέι οφ και οι Καλιφορνέζοι «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια να μπουν σε αυτά. Είναι αρκετά αποτελεσματικοί εντός έδρας, περιμένω να τα βγάλουν πέρα κόντρα σε έναν αντίπαλο που όταν απομακρύνεται από την βάση του έχει πολύ μεγάλα θέματα (1-4-10 έχοντας δεχθεί 37 γκολ)!

ΠΡΟΤΑΣΗ

Νιούκαστλ-Μπόρνμουθ 1&over 2.20

Νορθάμπτον-Ροτσντέιλ 1 1.80

Σάτον-Χάρτλπουλ 1&over 1.5 2.02

ΛΑ Γκάλαξι-Κολοράντο 1&over 2.12

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr