Μάκης Κασσαλιάς

Δεν την.. παίρνει την Γαλλία

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022 - 13:26

Στη Λίγκα Εθνών η στοιχηματική σκυτάλη της Πέμπτης και θα ποντάρω δύο γηπεδούχους από το ημίχρονο.

Δεν την.. παίρνει την Γαλλία

Πρώτα στο Γαλλία-Αυστρία, οι «τρικολόρ» παραδόξως δεν έχουν νίκη σε πέντε αγωνιστικές (!), μία εντελώς απρόσμενη εξέλιξη που τους έχει φέρει στην τελευταία θέση του ομίλου και πλέον αν δεν πάρουν το αποψινό ματς πιθανότατα θα υποβιβαστούν στην δεύτερη κατηγορία! Η Αυστρία εξυπακούεται πως είναι ένα σύνολο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των «τρικολόρ» και εφόσον οι γηπεδούχοι κάνουν μία απλώς υποφερτή εμφάνιση δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα. Αναμενόμενα χαμηλά ο άσος, θα τον ρισκάρω από το πρώτο ημίχρονο.

Ασο από ημίχρονο και στο Τουρκία-Λουξεμβούργο. Πρόκειται για αναμέτρηση της γ’ κατηγορίας, με τους Τούρκους ήδη να έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά στο γκρουπ και κατ’ επέκταση την άνοδο, ενώ το Λουξεμβούργο με ιδιαίτερα αξιοπρεπή παρουσία θα τερματίσει στην δεύτερη θέση. Δεδομένα τα βήματα προόδου που έχουν κάνει οι φιλοξενούμενοι, ειδικότερα στον αμυντικό τομέα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν τον σάκο του μποξ του παρελθόντος. Απέχουν όμως ακόμη από το να στέκονται ανταγωνιστικά κόντρα σε πολύ πιο ποιοτικές ομάδες, περιμένω άνετη επικράτηση των γειτόνων.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γαλλία-Αυστρία 1/1 2.00

Τουρκία-Λουξεμβούργο 1/1 1.80

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr