Μάκης Κασσαλιάς

Ισχυρές έδρες στην Λιγκ2

Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 11:58

Τρεις γηπεδούχους θα εμπιστευτώ στην 10η αγωνιστική της τέταρτης κατηγορίας στην Αγγλία.

Ισχυρές έδρες στην Λιγκ2

Η δράση στο Nations League εννοείται ότι συγκεντρώνει τα περισσότερα φώτα στο τριήμερο, στοιχηματικά βεβαίως υπάρχουν παντού.. πορτοκαλιές. Και η πιο.. ανθηρή για εμένα είναι η αγγλική Λιγκ2, όπου αρχικά κυκλώνω τον άσο στο Νορθάμπτον-Σκάνθορπ. Από νωρίς στη σεζόν έχει φανερώσει τις φιλοδοξίες της η Νορθάμπτον, που στοχεύει στην άνοδο και διαθέτοντας σημαντικά ατού όπως η ισχυρή έδρα και η παραγωγική επίθεση έχει δικαίωμα στο όνειρο. Από τρεις διαδοχικές νίκες έρχονται οι γηπεδούχοι, ενώ μπροστά στο κοινό τους κατά μέσο όρο σκοράρουν πάνω από δύο γκολ. Απέναντί τους η Στόκπορτ, ένα υπολογίσιμο σύνολο που όμως δεν πραγματοποιεί την πορεία που προσδοκούσε. Αν και έχει σκοράρει σε όλα τα ματς πρωταθλήματος εκτός από το πιο πρόσφατο, πληρώνει με συνεχείς απώλειες τα αμυντικά κενά. Εκτιμώ πως θα έχει δύσκολο έργο σε μία από τις σκληρότερες έδρες της κατηγορίας, βρίσκω αξία στον άσο του 2,40.

Με τον γηπεδούχο πάω και στο Μπράντφορντ-Γουίμπλεντον. Εχει βρει τα πατήματα της μετά το κάπως νωχελικό ξεκίνημα η Μπράντφορντ, με τρεις συνεχόμενες νίκες σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση και κοιτάζει ακόμη ψηλότερα. Είναι αρκετά αποτελεσματική εντός έδρας και με αιχμή του δόρατος τον Κουκ (11 γκολ) έχει ξεκάθαρο προβάδισμα κόντρα στην ντεφορμέ Γουίμπλεντον. Αν και είχαν ξεκινήσει σχετικά καλά την σεζόν, οι φιλοξενούμενοι ολοένα χάνουν έδαφος κυρίως λόγω του ότι δεν βρίσκουν λύσεις στην επίθεση. Προβάδισμα και εδώ στον άσο του 1,75.

Τρίτη επιλογή στην Λιγκ2, ο συνδυασμός άσου και over 1,5 στο Στιβενέιτζ-Χάρογκειτ. Η Στιβενέιτζ πραγματοποιεί εντυπωσιακό ξεκίνημα, μετράει τέσσερις νίκες σε ισάριθμα εντός έδρας ματς (όπου έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ) και αναμφίβολα μπορεί να τα βγάλει πέρα με έναν εμφανώς υποδεέστερο αντίπαλο όπως η αδύναμη-κυρίως στην επίθεση- Χάρογκειτ. Στο πρωτάθλημα Ηνωμένων Πολιτειών διεξάγεται μόλις ένα ματς και πρόκειται για το ντέρμπι Καλιφόρνια Κλάσικο ανάμεσα σε Σαν Χοσέ και ΛΑ Γκάλαξι. Μόνο οι φιλοξενούμενοι έχουν βαθμολογικό κίνητρο κυνηγώντας τα πλέι οφ, είναι και πιο ποιοτικοί παράλληλα όμως και αναξιόπιστοι εκτός έδρας. Επίφοβη η επιλογή σημείου, αντιθέτως το σενάριο αρκετών τερμάτων φαντάζει πολύ πιθανό με τις δύο ομάδες να είναι από τις πιο προβληματικές αμυντικά του πρωταθλήματος.

ΠΡΟΤΑΣΗ

413. Νορθάμπτον-Σκάνθορπ 1 2.40

432. Μπράντφορντ-Γουίμπλεντον 1 1.75

436. Στιβενέιτζ-Χάρογκειτ 1&over 1.5 1.80

521. Σαν Χοσέ-ΛΑ Γκάλαξι G&over 3.5 2.15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr