Μάκης Κασσαλιάς

Ονειρεμένο ξεκίνημα η Λέιτον Οριεντ

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2022 - 01:17

Οι Λονδρέζοι.. βγάζουν μάτια στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, με κεκτημένη ταχύτητα μπορούν να επιβληθούν και της Νιούπορτ.

Ονειρεμένο ξεκίνημα η Λέιτον Οριεντ

Επιστροφή στη συλλογική δράση, κλασικά με έναν συνδυασμό από Λιγκ2 και MLS θα πορευτώ και αυτό το 4ήμερο. Αρχή από το νησί, με τον άσο στο Γουίμπλεντον-Κόλτσεστερ όπου μπορεί οι γηπεδούχοι να μην έχουν πραγματοποιήσει το επιθυμητό ξεκίνημα ωστόσο το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και διαθέτουν το υλικό για να διεκδικήσουν άνοδο. Ιδανικό θύμα η Κόλτσεστερ, μία από τις πλέον αδύναμες ομάδες της τέταρτης κατηγορίας που ιδιαίτερα στις εξορμήσεις της εμφανίζει μεγάλες αδυναμίες (πήρε μόνο ένα βαθμό σε τέσσερις εξόδους). Ηδη οι φιλοξενούμενοι προέβησαν σε αλλαγή τεχνικού αλλά δεν εμφάνισαν βελτίωση κόντρα στην ουραγό Ροτσντέιλ, κάθε άλλο καθώς υπέκυψαν εντός έδρας και στην ουραγό. Βρίσκω αξία στον άσο του 2.15.

Η έτερη επιλογή μου στην Λιγκ2 είναι ο άσος στο Λέιτον Οριεντ-Νιούπορτ. Φανταστικό το ξεκίνημα των Λονδρέζων, ούτε πιο ο αισιόδοξος οπαδός τους θα περίμενε εννιά νίκες στο αήττητο δέκα αγωνιστικών, έχοντας πάρει φόρα μπορούν κάλλιστα να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο. Που δεν είναι το χαμηλότερο μεν, ωστόσο οι Ουαλοί της Νιούπορτ εμφανίζουν «νεκρά» διαστήματα τα οποία πιθανότατα θα πληρώσουν σε αυτή την δύσκολη εξόρμηση.

Κλείσιμο με MLS και τον συνδυασμό άσου&over στο Μόντρεαλ-Ουάσινγκτον. Εξαιρετική η φετινή πορεία των Καναδών, μετρούν εννιά νίκες στις 12 τελευταίες αγωνιστικές και μοιάζει πολύ δύσκολο να απωλέσουν βαθμούς από την χειρότερη ομάδα της MLS. Ασος που κάλλιστα συνδυάζεται με over καθώς η άμυνα της ομάδας του Ταξιάρχη Φούντα είναι.. τρύπια.

ΠΡΟΤΑΣΗ

268. Γουίμπλεντον-Κόλτσεστερ 1 2.15

271. Λέιτον Οριεντ-Νιούπορτ 1 1.82

1006. Μόντρεαλ-Ουάσινγκτον 1&over 1.98

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr