Μάκης Κασσαλιάς

Δυνατές έδρες στο Γιουρόπα Λιγκ

Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2022 - 03:11

Νίκες ανωτερότητας για Λουντογκόρετς και Ουνιόν Βερολίνου, ενώ η Φέγενορντ θέλει να πάρει κεφάλι στο γκρουπ των τεσσάρων ισόβαθμων ομάδων.

Δυνατές έδρες στο Γιουρόπα Λιγκ

Από το Γιουρόπα Λιγκ και οι τρεις επιλογές μου, ξεκινώντας με τον συνδυασμό άσου και over στο Φέγενορντ-Μίντιλαντ. Πολύ καλή εικόνα έχει φέτος η ολλανδική ομάδα και οι φιλοδοξίες της δεν εξαντλούνται στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά θέλει και μετά από πολλά χρόνια να φωνάξει βροντερό παρών στο ευρωπαϊκό προσκήνιο. Είναι αναμφίβολα πιο ποιοτική από την Μίντιλαντ (2-2 έληξε η προ ημερών αναμέτρησή τους στη Δανία) και θέλει να πραγματοποιήσει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης από έναν πολύ «ανοιχτό» όμιλο όπου και οι τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν μετρώντας από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα. Οι Δανοί δεν έχουν κάτι να φοβηθούν, θα βασιστούν και εκείνοι στην παραγωγική τους επίθεση και κάλλιστα μπορούν να σκοράρουν απέναντι σε μία άμυνα που δεν είναι και η πιο σκληρή. Δύσκολα όμως θα αποφύγουν την ήττα.

Και στο Λουντογκόρετς-Ελσίνκι η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη και θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους συνδυαστικά με over 1,5. Η Ελσίνκι μπορεί να συμμετέχει ανελλιπώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως δεν έχει να παρουσιάσει την παραμικρή διάκριση και συνεχίζει να αποτελεί σταθερά «φτωχό συγγενή». Όχι ότι η Λουντογκόρετς είναι κάποιο μεγαθήριο, είναι όμως μία αρκούντως σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα, που αν πάρει αυτό το ματς θα διατηρήσει ακέραιες ελπίδες πρόκρισης και μάλιστα σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ με την παρουσία ακόμη της Μπέτις και της Ρόμα.

Τρίτη επιλογή από το Γιουρόπα Λιγκ, ο συνδυασμός άσου και over στο Ουνιόν Βερολίνου-Μάλμε. Οι γηπεδούχοι απέδειξαν περίτρανα την ανωτερότητα τους περνώντας νικηφόρα από την Σουηδία παρότι είχαν αριθμητικό μειονέκτημα σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο και εκτιμώ πως δεν θα δυσκολευτούν ούτε μπροστά στο κοινό τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Φέγενορντ-Μίντιλαντ 1&over 2.25

Λουντογκόρετς-Ελσίνκι 1&over 1.5 2.02

Ουνιόν Βερολίνου-Μάλμε 1&over 1.5 1.70

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr