Μάκης Κασσαλιάς

Με την έδρα Νορθάμπτον και Μπάροου

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2022 - 02:19

Σε δύο φιλόδοξες και αρκετά ποιοτικές ομάδες της τέταρτης κατηγορίας της Αγγλίας θα στηριχτώ το Σάββατο.

Με την έδρα Νορθάμπτον και Μπάροου

Στην Μπουντεσλίγκα, κυκλώνω τον άσο στο Λειψία-Λεβερκούζεν. Μεσοβδόμαδα οι «ταύροι» έγιναν η πρώτη ομάδα που κερδίζει φέτος την Ρεάλ Μαδρίτης αυξάνοντας σημαντικά τις ελπίδες πρόκρισης στα νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως στο πρωτάθλημα έχουν χάσει σημαντικό έδαφος και ήδη τα περιθώρια στενεύουν. Είναι υποχρεωμένοι να επιβληθούν κόντρα διαχρονικά ασταθείς αλλά και επικίνδυνες «ασπιρίνες» και περιμένω να τα καταφέρουν, με τον άσο να πληρώνει αρκετά καλά.

Πάμε στην τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας, πρώτα με τον άσο στο Νορθάμπτον-Νιούπορτ. Βλέψεις ανόδου έχουν οι γηπεδούχοι και έχουν το υλικό για να τα καταφέρουν, αν και δεν αποτελούν υπόδειγμα σταθερότητας. Σε κάθε περίπτωση, είναι πιο ποιοτική ομάδα από τους Ουαλούς, διαθέτει την πιο παραγωγική επίθεση του πρωταθλήματος και κάλλιστα μπορεί να υποτάξει μία ομάδα με ιδιαίτερα ευάλωτη άμυνα, όπως αποδεικνύει το γεγονός ότι έχει δεχτεί γκολ στα 18/21 φετινά ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Ασο θα ποντάρω και στο Μπάροου-Κρου, με τους γηπεδούχους να έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία με την μέχρι τώρα παρουσία τους. Από την πλευρά της η Κρου εμφανίζει διαρκή σκαμπανεβάσματα και δεν είναι άξια εμπιστοσύνης, ο άσος είναι το πρώτο σημείο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

747. Νορθάμπτον-Νιούπορτ 1 2,10

886. Λειψία-Λεβερκούζεν 1 1,78

919. Μπάροου-Κρου 1 1,88

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr