Μάκης Κασσαλιάς

Με την Μπάροου το μομέντουμ

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2022 - 14:00

Σε πολύ καλό επίπεδο συνεχίζει να βρίσκεται η ομάδα του Πιτ Γουάιλντ και μπορεί να υποτάξει την Κόλτσεστερ

Με την Μπάροου το μομέντουμ

Απόψε διεξάγονται δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις από την τέταρτη κατηγορία της Αγγλίας. Αρχικά στο Μπάροου-Κόλτσεστερ θα εμπιστευτώ τους γηπεδούχους, που πραγματοποιούν πορεία ανώτερη των προσδοκιών και βρίσκονται στις θέσεις πλέι οφ. Από δύο απανωτές εντός έδρας νίκες χωρίς παθητικό έρχεται η Μπάροου, γενικότερα τα καταφέρνει αρκετά καλά μπροστά στο κοινό της μετρώντας έξι νίκες σε οκτώ ματς. Θα ψάξει ακόμη μία επιτυχία που θα την κρατήσει στις προνομιούχες θέσεις και οπωσδήποτε μπορεί να τα βγάλει πέρα κόντρα σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Η Κόλτσεστερ είναι μαχητική όχι όμως ιδιαίτερα ποιοτική, πήρε μόνο πέντε βαθμούς στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές και κάπως έτσι κατρακύλησε στην τελευταία θέση, ενώ έχει δεχτεί γκολ και στα 16 τελευταία σε πρωτάθλημα και Λιγκ Τρόφι.

Η έτερη επιλογή μου από την Λιγκ2 είναι το γκολ-γκολ στο Τρανμίρ-Στόκπορτ. Πρόκειται για πάνω-κάτω ισοδύναμες ομάδες, με τους φιλόδοξους πλην ασταθείς γηπεδούχους να έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα (όσον αφορά τα εντός έδρας ματς), ενώ η Στόκπορτ μετά το νωχελικό ξεκίνημα έχει ανεβάσει για τα καλά στροφές. Συνεπείς επιθετικά οι φιλοξενούμενοι έχοντας σκοράρει στα 16/20 πιο πρόσφατα, με το γκολ-γκολ πάω εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

820. Μπάροου-Κόλτσεστερ 1 1.84

821. Τρανμίρ-Στόκπορτ G 1.92

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr