Μάκης Κασσαλιάς

Νίκη-ανάσα η Γκλάντμπαχ

Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2022 - 13:17

Με αρκετές επιστροφές βασικών τα «πουλάρια» μπορούν να υποτάξουν την Γκλάντμπαχ

Νίκη-ανάσα η Γκλάντμπαχ

Περιορισμένες οι επιλογές σε ένα δύσκολο πρόγραμμα την Παρασκευή, θα κυνηγήσω μία δυάδα. Στην Μπουντεσλίγκα και παρότι δεν βρίσκεται στα καλύτερα της θα εμπιστευτώ την Γκλάντμπαχ κόντρα στην Στουτγάρδη. Τα «πουλάρια» μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά στο αποψινό επιστρέφουν σημαντικοί παίκτες (μπακ Μπενσεμπαϊνί, επιτελικός Χόφμαν, μέσος Κονέ) ενώ στην έδρα της έχει άλλη δυναμική (σερί 4-0-2). Η Στουτγάρδη στοχεύει απλώς στην παραμονή, όμως δεν έχει ούτε ένα διπλό και θα παραταχθεί με ορισμένες σημαντικές απουσίες απόψε. Εχει ρίσκο αλλά και αξία ο άσος στο 2,30.

Στη Σεγούντα, ποντάρω ξανά νίκη της Αλαβές που υποδέχεται την Σαραγόσα. Φουλ για επάνοδο στην Πριμέρα οι Βάσκοι, έχουν πραγματοποιήσει το δεύτερο καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία τους στη Σεγούντα και με νίκη απόψε θα πατήσουν» στην κορυφή. Μόλις μία ήττα σε 14 αγωνιστικές έχει η αποτελεσματική Αλαβές, ενώ είναι αήττητη εντός. Μέτριο σύνολο η Σαραγόσα, δυσκολεύεται στο σκοράρισμα (3 ήττες χωρίς να σκοράρει στις τέσσερις τελευταίες εξορμήσεις) και το φαβορί είναι ξεκάθαρο εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Γκλάντμπαχ-Στουτγάρδη 1 2,30

Αλαβές-Σαραγόσα 1 2,02

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr