Μάκης Κασσαλιάς

Με Λεβερκούζεν και Κρου

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2022 - 13:04

Τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν το Μουντιάλ, δηλαδή τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή των μεγάλων πρωταθλήματα και πάμε να δούμε τι.. ψάρια θα πιάσουμε.

Με Λεβερκούζεν και Κρου

Στην Μπουντεσλίγκα, θα εμπιστευτώ την πολύ βελτιωμένη με νέο τεχνικό τον Τσάμπιο Αλόνσο Λεβερκούζεν, κόντρα στην Στουτγάρδη. Οι “ασπιρίνες” συνέτριψαν 5-0 την Ουνιόν, ακολούθως πέρασαν και από την Κολωνία και ψάχνουν νέα νίκη που θα τις απομακρύνει από τα χαμηλά. Εχουν εντυπωσιακή παράδοση κόντρα στον σημερινό τους αντίπαλο (10-1-1), που θα παραταχθεί χωρίς τον πολύτιμο στόπερ Μαυροπάνο και ενδεχομένως ακόμη τρεις βασικούς.

Στην αγαπημένη Λιγκ2, ποντάρω στον άσο στο Κρου-Κόλτσεστερ. Κι ας μην είναι υπόδειγμα αξιοπιστίας, εκτιμώ πως θα πάρει μία νίκη που θα δώσει και ψυχολογική ώθηση, απέναντι στην ουραγό. Προέβη σε αλλαγή τεχνικού ώστε να βάλει «στοπ» στην κακή πορεία των τελευταίων αγωνιστικών (πήρε όλους κι όλους τέσσερις βαθμούς στις επτά τελευταίες αγωνιστικές), μπορεί να ξεκινήσει την βαθμολογική αντεπίθεση. Η ουραγός Κόλτσεστερ δεν λέει να σηκώσει κεφάλι, οι μόλις δύο νίκες σε 17 αγωνιστικές φανερώνουν ξεκάθαρα τις αδυναμίες της.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Λεβερκούζεν-Στουτγάρδη 1 1.80

Κρου-Κόλτσεστερ 1 2.15

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων μέσα από την ματιά του Μάκη Κασσαλία. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr